Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Παπαληγούρα: «Στο γάμο μου έγινε κατακλυσμός, σε όλες τις φωτογραφίες είμαι...»

Λένα Παπαληγούρα: «Στο γάμο μου έγινε κατακλυσμός, σε όλες τις φωτογραφίες είμαι…»

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για την γνωριμία με τον άντρα της, τον οποία γνώρισε μέσω της φίλης της και ηθοποιού Ιωάννας Παππά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ «Φλόγα κι άνεμος», ενώ αναμένεται να συμμετάσχει και στη νέα σειρά «Η πτώση» που θα προβληθεί στο ίδιο κανάλι τη νέα χρονιά.

Η αγαπητή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, περιγράφοντας τη γνωριμία με τον σύζυγό της.

«Η Ιωάννα Παππά μας πάντρεψε, είναι κουμπάρα και συννυφάδα μου. Η Ιωάννα και η τύχη μας έκανε να γνωριστούμε. Ήρθε ο Κώστας, ο αδερφός του Άκη και ο ίδιος να δουν την Ιωάννα στην παράσταση ‘Οι τρεις αδερφές’ στο Θέατρο Πορεία, όπου παίζαμε μαζί. Και έτσι βρεθήκαμε» είπε. «Βγήκαμε μετά από λίγο καιρό. Είχε κάνει η Ιωάννα τα γενέθλιά της. Είναι και έξυπνη, τα είπε ωραία και γνωριστήκαμε. Δεν ήταν κάτι αγχωτικό ή φορτικό. Το έκανε με ωραίο τρόπο η Ιωάννα» πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στον γάμο της, είπε: «Την ημέρα του γάμου μου είχε κατακλυσμό. Εμένα μου αρέσει να οργανώνω πάρτι κτλ. Τον γάμο τον είχα οργανώσει όλο μόνη μου. Λουλούδια, μπομπονιέρες, όλα. Είχαμε στο νου μας να κάνουμε έναν γάμο με 20 άτομα και τελικά έφτασαν τους 500. Αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ».

«Κάνω πολλά πράγματα που έκανε και η μητέρα μου. Έχω φτάσει σε σημείο να τα κυνηγάω για να φάνε. Που εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα έκανα αυτά. Έχω κοροϊδέψει μητέρες που έκαναν τέτοια» είπε για τα παιδιά της.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη νέα σειρά «Η πτώση»

Η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η πτώση», στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

«Είναι σύγχρονη ιστορία. Γυρίζεται σε ένα νοσοκομείο, έχει να κάνει με ιατρικά, που εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ. Μέσα στο νοσοκομείο συμβαίνει και μία αστυνομική υπόθεση. Μετά τις γιορτές θα ξεκινήσει. Εγώ κάνω μια γιατρό, ογκολόγο, πολύ σοβαρή. Έχει πάρα πολλούς όρους, παίρνω συνέχεια τηλέφωνο μια φίλη μου γιατρό και την ρωτάω ‘τι είναι αυτό;’. Κάθομαι ψάχνω στο ίντερνετ, διαβάζω, και μετά νομίζω ότι τα έχω όλα» είπε η ηθοποιός για τη νέα σειρά.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024