Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Δεν είμαι η τυπική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων»

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Δεν είμαι η τυπική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων»

Η παρουσιάστρια του MEGA μιλά για όλα

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην «Ελένη» η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

H παρουσιάστρια του MEGA μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα της, την οικογένειά της και τα χρόνια που πέρασε στην Ιταλία.

«Είσαι alert όταν είσαι σε διαδικασία κεντρικού δελτίου. Το έκανα αρκετό καιρό, κάποια στιγμή θέλεις να ανασάνεις. Είναι κατά κάποιο τρόπο μία ιδρυματοποίηση το κεντρικό δελτίο», είπε αρχικά.

Με αφορμή το αποψινό επεισόδιο του MEGA Stories, όπου θα εμφανιστούν έξι επώνυμες γυναίκες χωρίς να φορούν μακιγιάζ, η Δώρα Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε στα πρότυπα ομορφιάς.

«Μεγαλώνοντας αποκτάς κάτι που δεν το έχεις νέος, αυτοπεποίθηση. Πατάς γερά στα ποδιά σου. Μπορούμε και χωρίς μακιγιάζ μετά από μία ηλικία, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Όταν είμαστε νεότερες θέλουμε να κρύψουμε ανασφάλειες. Το πρόβλημα που είχα και τότε, παραμένει και τώρα. Απλά τώρα δεν σε νοιάζει και τόσο πολύ να το δείξεις», σημείωσε.

Η ίδια αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήθελε να κάνει επέμβαση στη μύτη της, ενώ ανέφερε πως είχε δεχτεί πιέσεις να γίνει ξανθιά, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

«Έχω βιώσει αμφισβήτηση και από γυναίκες και ίσως πιο έντονα. Οι γυναίκες όταν είναι σκληρές μπορούν να γίνουν πιο σκληρές από τους άντρες, γιατί οι γυναίκες σε όλους τους χώρους κάνουν υπερπροσπάθεια», εξομολογήθηκε.

«Δεν είμαι η τυπική παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Πάντα μου άρεσε η Έλλη Στάη. Δεν ήταν μόνο αυστηρή, είχε και λίγο ένα ύφος… Αλλά δεν μπορούνε όλα να έρθουνε σε εμάς. Πάντα θα είμαι και λίγο εγώ και στο ύφος και στο στήσιμο».

Τα χρόνια στην Ιταλία

Έχοντας σπουδάσει στην Ιταλία, η Δώρα Αναγνωστοπούλου διευκρίνισε πως δεν αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό για να ξεφύγει από την οικογένειά της. Ένιωθε πως είναι χειραφέτηση, αν και με τα λεφτά των γονιών της, όπως παραδέχτηκε.

«Έκανα πολλές τρέλες. Μπαίναμε σε τρένα χωρίς να ξέρουμε που πάμε, κάναμε οτοστόπ με τις φίλες μου… Ήθελα να μείνω στην Ιταλία, γύρισα όμως λόγω ασθένειας του πατέρα μου. Ήταν σημαντικό για εμένα να είμαι μαζί τους», είπε.

«Τα παιδιά για να ανασάνουν θέλουν ελευθερία»

Στη συνέχεια, μίλησε για την καριέρα και την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας πως πολλές φορές νιώθει τύψεις όταν απουσιάζει από το πλευρό των παιδιών της.

«Είμαι πολύ εργατική. Μπορώ να δουλεύω μέχρι πολύ αργά χωρίς να με πειράζει. Έχω ενοχές όμως για τα παιδιά. Έχει κάτι σημαντικό το παιδί και δεν είσαι εκεί. Θέλεις να διαβάσεις μαζί του αν έχει άγχος, να του κάνεις μία σούπα και δεν είσαι εκεί», είπε.

Για εκείνη σημαντικό είναι να έχουν ελευθερία τα παιδιά, αλλά με όρια.

«Τα παιδιά για να ανασάνουν θέλουν ελευθερία, θέλουν όμως και όρια. Υπάρχει ένας μαγικός συνδυασμός. Ο Νικόλας, ο μικρός μου γιος, μου έχει διδάξει τη διαπραγμάτευση. Ο μεγάλος, αν και έφηβος, με στηρίζει πολύ. Κάνει ό,τι μπορεί για να με απαλύνει, να μου πάρει το φορτίο», κατέληξε μιλώντας για τους γιους της.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024