Ο Κωνσταντίνος  Γλύξμπουργκ έχει χρόνια θέματα με την υγεία του ενώ η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν πέρυσι το καλοκαίρι.

Για γεύμα μαζί με τη σύζυγό του Αννα Μαρία και τις αδελφές του Σοφία, και Ειρήνη  γευμάτισε προ ημέρων στην καρδιά τη Αθήνας, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Ο  φωτογραφικός φακός του «S» τους εντόπισε με την εκλεκτή παρέα του σε γνωστό Café-Restaurant επί της Βουκουρεστίου και Πανεπιστηµίου.

Είχαν επισκεφτεί το γνωστό εστιατόριο δύο ώρες νωρίτερα, περίπου στη 1.30 το µεσηµέρι, µαζί µε πέντε άτοµα της ασφαλείας του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, που, όπως πάντα, στέκονταν διακριτικά δίπλα τους, δίχως να τραβούν την προσοχή.

Ο τέως, στο καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία, µιλούσε ήρεµα και σταθερά στους οικείους του. Ολοι τους, αποµονωµένοι σε µια ήσυχη γωνιά του cafébar-resto, ντυµένοι απλά και σικάτα, δίχως να τραβούν τα βλέµµατα όσων έτυχαν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο ή, στην πορεία, των περαστικών, γευµάτισαν και αποχώρησαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος  Γλύξμπουργκ έχει χρόνια θέματα με την υγεία του ενώ η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν πέρυσι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr