
Η φάση για την οποία «φώναξε» για πέναλτι ο Παπασταθόπουλος (vid)
Δείτε την «μονομαχία» ανάμεσα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Λάρσον στο 35′ της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό, για την οποία ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι.
Ακόμη μια φάση η οποία ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, σημειώθηκε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.
Πιο συγκεκριμένα στο 35′ ο Χάμες εκτέλεσε το κόρνερ ο Σωκράτης πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε ελάχιστα, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να έχει μονομαχία με τον Λάρσον μέσα στην περιοχή, για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι.
Δείτε τη φάση:
- Γερμανία: Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο καγκελάριος Μερτς – «Έπονται περαιτέρω αλλαγές»
- Καρυστιανού: Αστεία τα περί ρωσικής επιρροής – Όποτε γίνουν εκλογές είμαστε πανέτοιμοι
- Δασμοί 2.0: Αναζωπύρωση του εμπορικού πολέμου από τον Τραμπ – Ποιες χώρες μπήκαν στο στόχαστρο, οι αντιδράσεις
- Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει τον εσωτερικό του Σκρουτζ στο νέο τρέιλερ του «Ebenezer»
- Βίντεο της Άρσεναλ με την πρώτη μέρα του Τζόλη… μέσα από τα μάτια του (vid)
- Καύσωνας και φωτιές: Ισπανία και Γαλλία στο έλεος των πυρκαγιών – Χιλιάδες κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα σπίτια του


