Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of the Dragon: Τι να κάνεις περιμένοντας τη δεύτερη σεζόν

House of the Dragon: Τι να κάνεις περιμένοντας τη δεύτερη σεζόν

Μετά το χθεσινό το φινάλε, συγκεντρώσαμε αυτά που... θα χρειαστείς για να αντέξεις την αναμονή μέχρι την επόμενη σεζόν του "House of the Dragon".

Ο βασιλιάς είναι νεκρός και το φινάλε της εκρηκτικής πρώτης σεζόν του «House of the Dragon» ξεχειλίζει από φόβο και αβεβαιότητα, θλίψη, ανησυχία αλλά και την αποφασιστικότητα της Άλισεντ να προστατεύσει την οικογένειά της. Παρασκηνιακά σχέδια και συνωμοσίες για τη φυλή Ταργκάρυεν στο Γουέστερος μας κάνουν να ανυπομονούμε για το νέο επεισόδιο.

Κι ενώ ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν, υπάρχει τρόπος να μάθεις όλα όσα θα συμβούν στην συνέχεια, χωρίς αναμονή! Το prequel του Game of Thrones είναι βασισμένο στο βιβλίο «Φωτιά & Αίμα» του George R.R. Martin, που προλαβαίνεις να διαβάσεις για να μάθεις κάθε λεπτομέρεια πολύ πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν.

Θα το βρεις μέσα στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα φτάσει στην πόρτα σου, στην ώρα του, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας, για να μην χρειαστεί να περιμένεις λεπτό παραπάνω!

Διάβασε την συνέχεια στο βιβλίο «Φωτιά & Αίμα»

Στο βιβλίο θα διαβάσεις την ιστορία της οικογένειας Ταργκάρυεν, ξεκινώντας από την περίοδο του Αίγκον τον Κατακτητή, δημιουργού του Σιδερένιου Θρόνου. Εστίασε στα κεφάλαια με τους «Κληρονόμους του Δράκου» για να μάθεις όσα συμβαίνουν μετά την βασιλεία του Τζαιχαίρυς I Ταργκάρυεν, όταν οι γενιές των Ταργκάρυεν αγωνίζονται για την κατοχή της εξουσίας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που λίγο θα λείψει να αφανίσει την δυναστεία τους.

Πώς ήταν το Γουέστερος όταν οι δράκοι κυριαρχούσαν στους ουρανούς; Ποια ήταν τα χειρότερα εγκλήματα του Μαίγκορ του Αμείλικτου; Τι συνέβη πραγματικά κατά τη διάρκεια του Χορού των Δράκων; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συναρπαστικά ερωτήματα που απαντώνται στην παρούσα έκδοση, το πρώτο από τους δύο τόμους της καθοριστικής ιστορίας του Οίκου των Ταργκάρυεν.

Αγόρασέ το εδώ

Και φυσικά, δεν θα μείνεις σε αυτό! Μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR μπορείς να βρεις συναρπαστικά βιβλία τρόμου-φαντασίας, που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου για την σειρά αμείωτο ενώ θα μάθεις στοιχεία και γεγονότα για τον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones που μέχρι στιγμή δεν γνώριζες. Για να σε βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε τρία που σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσουν:

Game of Thrones: Σύγκρουση Βασιλέων

Το δεύτερο βιβλίο της επικής σειράς επικεντρώνεται στον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των Επτά Βασιλείων του Γουέστερος και στην ταυτόχρονη αποστολή της Νταινέρυς να κατακτήσει τα βασίλεια για τον εαυτό της.

Ενώ η δεύτερη τηλεοπτική σεζόν του Game of Thrones βασίστηκε στο βιβλίο, παρέκκλινε με ορισμένους βασικούς τρόπους. Διάβασέ το για να ανακαλύψεις τις διαφορές και να συγκρίνεις τις εκδοχές των γεγονότων.

Αγόρασέ το εδώ

Game of Thrones – Ο Χορός των Δράκων: Το Κάλεσμα της Φλόγας

Το πέμπτο βιβλίο της σειράς «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» επικεντρώνεται στην Νταινέρυς Ταργκάρυεν, την τελευταία απόγονο του οίκου της, που κυβερνά μια πόλη χτισμένη στις στάχτες και το θάνατο. Πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να συναντήσουν τη νεαρή Μητέρα των Δράκων: μνηστήρες του θρόνου, επίδοξοι σύμμαχοι, εκτελεστές. Ίσως περισσότερο απ’ όλους, ο Τύριον Λάννιστερ, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα του για να ξεφύγει από την οργή των άλλων μελών του οίκου του.

Ο Τζον Σνόου, Aρχοντας Διοικητής της Νυχτερινής Φρουράς, στον Βορρά, προσπαθεί απεγνωσμένα να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει το σκοτάδι που απειλεί να τυλίξει τις χώρες των ανθρώπων. Αλλά πέρα από τα πλάσματα της παγωνιάς ο Τζον έχει να αντιμετωπίσει τόσο τους προσωπικούς του δαίμονες όσο και τους ορκισμένους αδερφούς του…

Αγόρασέ το εδώ

Game of Thrones – Ο Χορός των Δράκων: Το Σπαθί στο Σκοτάδι

Ολοκλήρωσε το πέμπτο βιβλίο, διαβάζοντας και τον δεύτερο τόμο του, όπου στην μακρινή Ανατολή, η Νταινέρυς Ταργκάρυεν είναι περικυκλωμένη από εχθρούς και αναγκάζεται να εξαγοράσει την ειρήνη με έναν γάμο.  Ευγενείς, μνηστήρες, δουλέμποροι και μισθοφόροι υφαίνουν τα δικά τους σχέδια στο Μηρήν, αλλά κάποιοι ξεχνούν ότι δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για το χορό των δράκων.

Στο Γουέστερος, ο χειμώνας έχει σχεδόν φτάσει και μία άγρια χιονοθύελλα μαίνεται στο Βορρά. Στο Τείχος, στο Γουίντερφελ, στο Δάσος των Λύκων, το χιόνι είναι μεγαλύτερη απειλή από τις λόγχες και τα σπαθιά. Όμως σε ανατολή ή δύση, με πάγο ή φωτιά, μερικές φορές δεν μπορεί κανείς παρά να χορέψει στο σκοπό του πεπρωμένου…

Αγόρασέ το εδώ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024