Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: «Κάνω ακόμα εμετούς, πονάω φρικτά και είμαι ένα κουρέλι»

Ιωάννα Τούνη: «Κάνω ακόμα εμετούς, πονάω φρικτά και είμαι ένα κουρέλι»

H influencer μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις αλλαγές στο σώμα της

Το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer μπαίνοντας στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρατηρεί τις αλλαγές στο σώμα της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) δημοσίευσε μία σειρά από stories στο Instagram και αποκάλυψε ότι συνεχίζει να κάνει εμετούς ενώ πονάει φρικτά στη μέση, στην πλάτη και στα κόκκαλά της.

Είπε συγκεκριμένα

«Σου έχω update εγκυμοσύνης! Σήμερα είναι 28 εβδομάδων ακριβώς, δηλαδή 6,5 μηνών. Το μωρό έχει πλέον μέγεθος ολόκληρης κολοκύθας, έχει μεγαλώσει το αντράκι μου και επίσης έχω παρατηρήσει την εξής αλλαγή στο σώμα μου…

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Λοιπόν είπαμε, είμαι 6,5 πλέον μηνών, κάνω ακόμα εμετούς δηλαδή έκανα και σήμερα και χθες και προχθές. Γενικά τέσσερις από τις επτά μέρες της εβδομάδας θα τους κάνω τους εμετούς μου οπότε γενικά η ενέργειά μου δεν είναι πολύ καλά. Είναι πολύ πεσμένος και ο σίδηρος μου, είναι πολύ πεσμένα όλα οπότε είμαι γενικά ένα κουρέλι.

Πέραν αυτού έχω παρατηρήσει ότι εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει στην κοιλιά μου και βγαίνει αυτή εδώ η καφέ γραμμούλα. Η συγκεκριμένη γραμμούλα λέγεται linea negra κι εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη και μετά εξαφανίζεται. Περίεργο δεν είναι; Επίσης πονάω φρικτά στη μέση, στην πλάτη, στα κόκκαλα μου… νομίζω ότι είμαι για απόσυρση, πραγματικά να με πας και να με κάνεις παλιοσίδερα.

Φταίω και εγώ γιατί πρέπει να κάνω γιόγκα, pilates και λοιπά για εγκυμοσύνη και το έχω αμελήσει αρκετά γιατί τρέχω και έχω διάφορα… το Θεσσαλονίκη-Αθήνα, τη δουλειά και χίλια δυο μύρια αλλά έχει γίνει πολύ ανυπόφορος ο πόνος και σήμερα έκλεισα όντως να πάω pilates για εγκυμοσύνη. Ελπίζω να περάσει».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024