Με την ομάδα Κ21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προπονήθηκε την Παρασκευή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, γεγονός που δείχνει πως το «σίριαλ» της κόντρας των «κόκκινων διαβόλων» με τον Πορτογάλο τώρα αρχίζει για τα καλά.
Και προορισμός, σύμφωνα με το Athletic, δεν ήταν τα αποδυτήρια της ομάδας αλλά ο Πορτογάλος σηκώθηκε και έφυγε από το γήπεδο.
Αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι από ότι φαίνεται.
Βέβαια ο Πορτογάλος έριξε… γέφυρες συμφιλίωσης με την ομάδα αλλά χωρίς να έχει κάποιο αποτέλεσμα η προσπάθεια.
Σύμφωνα με την AS η ομάδα ετοιμάζεται να επιβάλλει πρόστιμο στον 37χρόνο για την συμπεριφορά του ενώ σήμερα Παρασκευή (21/10) προπονήθηκε με την Κ21 των «κόκκινων διαβόλων».
? ? Cristiano Ronaldo arriving at training this morning after he walked off the pitch before full-time against Tottenham pic.twitter.com/bdkfiZkuyJ
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.