
Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής των τελευταίων χρόνων»
Η πολιτική ενάντια στην ακρίβεια στάθηκε η αφορμή για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στο ΣΚΑΪ, και υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης. Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι επιδοτήσεις θα καταφέρουν να ελέγξουν τις τιμές και να ανακουφίσουν τους πολίτες από το κύμα ακρίβειας.
Σε αυτή του την επιχειρηματολογία προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, θέλοντας να τονίσει τη φιλολαϊκή – κατά τον ίδιο – πολιτική της κυβέρνησης και χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σοσιαλιστή και μάλιστα τον μεγαλύτερο σοσιαλιστή των τελευταίων χρόνων.
«Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια» είπε ο κ. Παπαδημητρίου, με τον παρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου να σχολιάζει: «Τέλειο, τέλειο, η ατάκα αυτή θα γίνει viral».
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 10:20”
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
- Ακρίβεια: Καλοκαίρι στην πόλη για τους μισούς Έλληνες – «Φωτιά» οι τιμές στα νησιά
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
