Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίτσελ: «Διαφωνώ με όσα λέγονται κατά των παικτών μου»

Μίτσελ: «Διαφωνώ με όσα λέγονται κατά των παικτών μου»

Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε άδικη την κριτική που δέχονται οι ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι δουλεύει για να βρει λύσεις και ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί καλύτερος, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν επικεντρωθεί πλέον στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό (22/10), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Μίτσελ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει της αναμέτρησης στο Αγρίνιο, ύψωσε ασπίδα προστασίας τους παίκτες του, τονίζοντας ότι είναι άδικη η κριτική που δέχονται.

Παράλληλα, ο Ιβηρας τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε ότι συνεχίζει να αναζητεί τις λύσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα του καλύτερη, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δε μπορώ να δεχτώ το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δεν το αξίζαμε βάσει του τρόπου που παίξαμε. Ωστόσο ξέρω πως τώρα όλα αυτά ακούγονται ως δικαιολογίες για αυτό δεν θα το συνεχίσω. Ξέρω πως έχω έρθει σε μια δύσκολη στιγμή, σε μία δύσκολη κατάσταση και προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος για να μπορέσω να βρω τις λύσεις. Θα συνεχίσω να ψάχνω τις λύσεις και στο ματς που ακολουθεί και θα συνεχίσω να προσπαθώ να τις βρίσκω».

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα: «Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω με τίποτα που λέγεται εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Θα τους δικαιολογώ και θα τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως ό,τι και να συμβαίνει όλοι βρισκόμαστε εδώ με τις καλύτερες προθέσεις και σκοπό να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό αφορά και τους παίκτες και τον προπονητή».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Δεν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, όμως το παιχνίδι τους είναι οργανωμένο και σοβαρό και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί και προσεκτικοί. Τέτοια παιχνίδια έχει πάρα πολλά το ελληνικό πρωτάθλημα και σε τέτοια ματς σαν αυτό που ακολουθεί χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε καλά, πρέπει να επιστρέψουμε στην τακτική μας και να ακολουθήσουμε το σχέδιο που έχουμε. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, συγκεντρωμένοι, ψάχνοντας τις λύσεις. Όλοι γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε σε μια κακή κατάσταση, όμως αν συνεχίσουμε να δίνουμε σημασία στο τι λέγεται για μας από έξω τότε θα τρελαθούμε. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στη δουλειά μας. Επίσης ξέρω τι συμβαίνει έξω από την ομάδα. Ο καλύτερος είναι πάντα αυτός δεν παίζει και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει από πολύ παλιά στο ποδόσφαιρο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024