Στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», θα τη δούμε να καταστρέφει κάθε επαγγελματική σχέση, καθώς δεν μπορεί να υποτάξει το «εγώ» της.
Όσα θα δούμε απόψε στις 21:00…
Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις της Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους. Μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη. Ο Χρήστος, από την άλλη, της δείχνει συνεχώς πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του. Ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή. Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions