Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η συμβουλή που δίνει στα παιδιά του

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η συμβουλή που δίνει στα παιδιά του

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ δήλωσε ότι ανησυχούσε για τα παιδιά του και πιστεύει ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή για την εξάλειψη του συστημικού ρατσισμού. «Τα παιδιά μου είναι όλα κατά το ήμισυ μαύρα» λέει...

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε τόσο για τη βαθιά αγάπη που τρέφει για τα παιδιά του όσο και την ανατροφή των «κατά το ήμισυ μαύρων» όπως τα περιγράφει ο ίδιος παιδιών του μέσα στο σημερινό πολιτικό κλίμα. Ο Ντε Νίρο έχει έξι παιδιά και δήλωσε ότι επιθυμεί πάντα να είναι κοντά τους. «Αγαπώ τα παιδιά μου, απλά και μόνο που είμαι μαζί τους. Όταν έχεις τις καλές στιγμές, ξεχνάς εκείνες που δεν ήταν καλές» δήλωσε στο Us Weekly.

Ο Ντε Νίρο θεωρείται από τους στυλοβάτες του Χόλιγουντ εδώ και δεκαετίες και ελάχιστοι μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν πρωταγωνιστήσει σε τόσα εμβληματικά μπλοκμπάστερ όσα αυτός, όπως ο «Ταξιτζής», ο «Νονός», το «Mean Streets» και άλλα. Ενώ είχε μια αστρική καριέρα ως ηθοποιός, η προσωπική ζωή του Ντε Νίρο ήταν μια σειρά από σκαμπανεβάσματα. Παντρεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Taxi Driver», την Νταϊάν Άμποτ, το 1976, και το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ράφαελ. Υιοθέτησε επίσης την κόρη της Άμποτ από προηγούμενη σχέση, την Ντρίνα Ντε Νίρο. Το ζευγάρι χώρισε το 1988 μετά από μια δεκαετία και πλέον κοινής πορείας.

Ανησυχία για τα παιδιά του

Ο Ντε Νίρο συνέχισε να βγαίνει με την Τούκι Σμιθ. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Άαρον Κέντρικ Ντε Νίρο και τον Τζούλιαν Χένρι Ντε Νίρο. Έβγαιναν μαζί για μερικά χρόνια πριν χωρίσουν το 1995. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την ηθοποιό και φιλάνθρωπο, Γρέις Χάιταουερ, το 1997 και καλωσόρισε τον Έλιοτ Ντε Νίρο, το 1998 και την Χέλεν Ντε Νίρο, το 2011.

Διαβάστε επίσης: Η ανείπωτη αλήθεια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Το βαρύ χαρτί του Χόλιγουντ είναι πολλά πράγματα μαζί

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Χάιταουερ για πάνω από 20 χρόνια πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2018. Είπε ότι δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά, ειδικά όταν αυτά βρίσκονται στην εφηβεία. «Μερικές φορές είσαι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο θέλουν να ασχοληθούν. Όπως όταν πηγαίνεις τα παιδιά σου στο σχολείο κάθε μέρα και ξαφνικά μεγαλώνουν και δεν θέλουν να σου κρατήσουν το χέρι ή να σε φιλήσουν για αντίο» δήλωσε στο People.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε για την ανησυχία του για τα παιδιά του, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Photo: YouTube

«Τα παιδιά μου είναι όλα κατά το ήμισυ μαύρα… Ο τρόπος που αντιδρούμε στην αστυνομική βία πρέπει να αλλάξει… Όταν γίνεσαι γονιός, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που γίνονται πιο συνειδητά, πιο ευαίσθητα» είπε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν τα παιδιά του θα ακολουθήσουν την καριέρα του, ο ηθοποιός είπε ότι εξαρτάται από αυτά. «Εγώ τους λέω ότι αν θέλετε να γίνετε ηθοποιοί ή αν θέλετε να κάνετε αυτό ή εκείνο, δεν πειράζει, αρκεί να είστε ευτυχισμένοι. Απλά μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Αυτό με νοιάζει. Να πιέσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο και να φτάσετε σε αυτό που πραγματικά πιστεύετε ότι είναι αυτό που θέλετε. Μη φοβάστε» είπε, πριν προσθέσει: «Είναι σημαντικό να βρουν τη δική τους λωρίδα».

«Απλά μην υποτιμάτε τον εαυτό σας»

Μίλησε επίσης για τη σημασία του να βοηθήσει τα παιδιά του να βρουν τη δημιουργικότητά τους. Ο Ντε Νίρο αναφέρθηκε στο πώς οι γονείς του – οι καλλιτέχνες Βιρτζίνια και Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο πρεσβύτερος – βοήθησαν στην καλλιέργεια της δικής του δημιουργικότητας. «Δεν είναι ότι η οικογένειά μου καθόταν γύρω από το τραπέζι και μιλούσε για την τέχνη, αλλά έδιναν το παράδειγμα. Η έκφραση μέσω της μουσικής, του κινηματογράφου, της υποκριτικής, του χορού, οτιδήποτε άλλο – αυτές είναι εκφράσεις με τις οποίες οι άνθρωποι πρέπει να συνδεθούν. Είτε πρόκειται για επίσκεψη σε μουσεία, θέατρα, ταινίες, τηλεόραση, οτιδήποτε. Το χρειαζόμαστε αυτό. Είναι μέρος της κουλτούρας μας, μέρος της κοινωνίας μας. Είναι απαραίτητο να υπάρχει» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024