Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκονθάλεθ: «Παίζει καλή άμυνα ο Παναθηναϊκός»

Γκονθάλεθ: «Παίζει καλή άμυνα ο Παναθηναϊκός»

Ως μια ομάδα με πολύ ταλέντο στην άμυνα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Ίσραελ Γκονθάλεθ.

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε, ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Ίσραελ Γκονθάλεθ, εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούρια ομάδα φέτος με πολύ ταλέντο και έναν προπονητή, ο οποίος τους κάνει να δουλεύουν πολύ καλά στην άμυνα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως συνήθως και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», δήλωσε ο Ίσραελ Γκονθάλεθ.

Διαβάστε επίσης: Από το γήπεδο στο νοσοκομείο ο Τζολάκης – Ανακούφιση από τις εξετάσεις στον ώμο και… Πασχαλάκης με Παναιτωλικό

Από τη πλευρά του, ο Γιάνι Γουέτζελ: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι μία ακόμη δυνατή μάχη. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο Γερμανίας τη Δευτέρα (17/10) είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε φιλοσοφία για να βρούμε τρόπους να αποκτήσουμε πλεονεκτήματα στο επόμενο ματς.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ ταλαντούχο ρόστερ και θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση προκειμένου να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024