Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν τα ιρανικά drones σκόρπιζαν τον τρόμο στο Κίεβο

Όταν τα ιρανικά drones σκόρπιζαν τον τρόμο στο Κίεβο

Καταιγίδα από φονικά drones

Θα σας μεταφέρω τώρα πραγματικές εικόνες από το πολύπαθο Κίεβο την στιγμή που οι Ρώσοι το βομβαρδίζουν ανηλεώς. Ξημερώματα Δευτέρας, δεν είχε ακόμα καλά- καλά ξημερώσει στην ουκρανική πρωτεύουσα και σήμανε συναγερμός.. Τα ιρακινά φονικά drones (drones καμικάζι- τα ονομάζουν) εμφανίστηκαν στον ουρανό του Κιέβου.

Ήταν μια καταιγίδα από φονικά drones. Οι στρατιώτες, φρουροί της πρωτεύουσας της Ουκρανίας τα βλέπουν, το ίδιο και οι πολίτες. Οι Ουκρανοί εθνοφρουροί, καλούν τον κόσμο να τρέξει στα καταφύγια. Η αλήθεια είναι ότι είχαν ξεσυνηθίσει οι κάτοικοι του Κιέβου τα καταφύγια ακόμα και τις σειρήνες.

Τα drones κάνουν απειλητικά βόλτες στον ουρανό. Επιλέγουν στόχους, όχι όποιους -όποιους, αλλά στόχους που έχουν να κάνουν με τις υποδομές της ουκρανικής πρωτεύουσας. Και αρχίζουν αμέσως το σφυροκόπημα. Οι κάτοικοι τρέχουν να σωθούν στα καταφύγια, πολλοί κρατούν στα χέρια σακούλες με τα απαραίτητα τρόφιμα και νερό για να επιζήσουν και αυτοί και τα παιδιά τους.

Ένα drone πέφτει σε ένα κτίριο διανομής ενέργειας, ένα άλλο αστοχεί και πέφτει σε μια πολυκατοικία, ένα τρίτο πέφτει σε έναν υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας. Ο εφιάλτης εμφανίστηκε ξανά στο Κίεβο, την ώρα που τα αντιαεροπορικά συστήματα στόχευαν τα drones και τους ρωσικούς πυραύλους κρουζ. Έως την ώρα που γράφονταν τούτες οι γραμμές οι Ουκρανοί μετρούσαν τέσσερις νεκρούς. Οι τραυματίες άμαχοι είναι πολλοί, ανάμεσά τους και παιδιά.

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024