
Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι σε Εύβοια και Πάρνηθα – Πάνω από 100 χιλιόμετρα την ώρα οι ριπές
Μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας οι μέγιστες ριπές του ανέμου στην Εύβοια έφτασαν τα 116 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στην Πάρνηθα άγγιξαν τα 100 χιλόμετρα την ώρα.
Οι θυελλώδεις άνεμοι σε πολλές περιοχές της χώρας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα.
Έτσι, ο καιρός δείχνει τα δόντια του και σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ενισχυμένοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Αιγαίο την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, με τις εντάσεις τους να φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας
Μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας οι μέγιστες ριπές του ανέμου στην Εύβοια έφτασαν τα 116 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ στην Πάρνηθα άγγιξαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.
Δείτε τον προγνωστικό χάρτη όπου παρουσιάζονται οι επικρατούσες διευθύνσεις και οι εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων έως το τέλος του εικοσιτετραώρου.
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ

