Λος Άντζελες: Για τάκος σε τοπικό μαγαζάκι ο Μπάιντεν – «Κέρασε τον επόμενο πελάτη από εμένα»
Ο 79χρονος πολιτικός πήρε τα τάκος και έφυγε χαμογελαστός, λέγοντας μάλιστα στους υπόλοιπους τι ακριβώς παρήγγειλε.
Να πάρει τάκος θέλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λος Αντζελες.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπήκε σε ένα τοπικό μαγαζί για … quesadilla κοτόπουλο και θέλησε όχι μόνο να παραγγείλει αλλά και να πληρώσει, όπως θα έκανε ένας κανονικός πελάτης.
Όταν όμως ο ταμίας του μαγαζιού του είπε πως θα πάρει 50% έκπτωση, ο ίδιος αποφάσισε να δώσει περισσότερα λεφτά χρήματα, λέγοντας στον υπάλληλο: «Κέρνα τον επόμενο πελάτη από εμένα».
Ο 79χρονος πολιτικός πήρε τα τάκος και έφυγε χαμογελαστός, λέγοντας μάλιστα στους υπόλοιπους τι ακριβώς παρήγγειλε.
President Biden stopped by a taco shop in Los Angeles for a chicken quesadilla. pic.twitter.com/RTYR9pjkVH
— The White House (@WhiteHouse) October 17, 2022
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442