Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Η κατάθεση της θείας της 12χρονης: «Της πήρα τα κινητά από τα χέρια - Άρχισε να τρέμει και να κλαίει»

Σεπόλια: Η κατάθεση της θείας της 12χρονης: «Της πήρα τα κινητά από τα χέρια – Άρχισε να τρέμει και να κλαίει»

Η θεία της 12χρονης προβληματιζόταν από το γεγονός ότι η 12χρονη ήταν διαρκώς απασχολημένη σε δύο κινητά και γι΄αυτό αποφάσισε να τα πάρει και να τα ξεκλειδώσει.

Η παρατηρητικότητα και η επιμονή της θείας (αδελφής του πατέρα της) της 12χρονης στα Σεπόλια που είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 53χρονου προφυλακισμένου Ηλία Μίχου αλλά και (σύμφωνα με το κατηγορητήριο) της ίδιας της μητέρας, στάθηκε αφορμή προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας η οποία συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Η θεία της 12χρονης προβληματιζόταν από το γεγονός ότι η 12χρονη ήταν διαρκώς απασχολημένη σε δύο κινητά και γι΄αυτό αποφάσισε να τα πάρει στην κατοχή της και να τα ξεκλειδώσει.

«…Με αυτό που αντίκρισα σοκαρίστηκα. Είδα ότι συνομιλούσε με έναν ‘‘Ηλία Μίχο’’ (σ.σ. όπως τον είχε αποθηκευμένο στις επαφές της η μικρούλα), ο οποίος της έλεγε αισχρά πράγματα, ενώ στη μεταξύ τους συνομιλία υπήρχαν και γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της ανιψιάς μου…», κατέθεσε επισημαίνοντας ότι αμέσως επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και τους γονείς της 12χρονης, εξαναγκάζοντάς τους ουσιαστικά την επόμενη ημέρα να καταγγείλουν τον Γολγοθά της κόρης τους στις αστυνομικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Ο bodybuilder «Ελένη» και ο μεσήλικας «Μαρία» – Φρικιαστικοί διάλογοι

Στην κατάθεσή της, η θεία της ανήλικης ανέφερε:

«…Περί τα τέλη Αυγούστου η ανιψιά μου ήρθε να μείνει μαζί μου στη Λευκάδα για λίγες ημέρες. Την Παρασκευή 2.9.2022 και ενώ βρισκόμασταν στο σπίτι, παρατηρούσα ότι κρατούσε και τα δύο κινητά της ταυτόχρονα. Επειδή δεν θεωρούσα σωστό να περνάει τόσο χρόνο στο κινητό, αυθόρμητα της τα πήρα από τα χέρια και τα δύο. Τότε η μικρή τρελάθηκε και ήρθε και κλείδωσε τα κινητά. Άρχισε να τρέμει και να κλαίει. Εκεί κατάλαβα ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό που θέλει να κρύψει, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου στο τι θα έβλεπα…». Στη συνέχεια η θεία του ανήλικου θύματος αναφέρει ότι όταν προσπάθησε να ανοίξει τα κινητά, όμως το μικρό κορίτσι αρνιόταν πεισματικά με κλάματα. «Μετά από δύο ώρες την έπεισα να μου τα ξεκλειδώσει. Πήρα το ένα κινητό και άρχισα να το ψάχνω. Με αυτό που αντίκρισα σοκαρίστηκα. Είδα ότι συνομιλούσε με έναν ‘‘Ηλία Μήχο’’, ο οποίος της έλεγε αισχρά πράγματα, ενώ στη μεταξύ τους συνομιλία υπήρχαν και γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της ανιψιάς μου. Είχε πάθει σοκ που ανακάλυψα όλα αυτά. Τη ρωτούσα, αλλά δεν είχε δύναμη να μου απαντήσει σε τίποτα και έτσι εγώ δεν την πίεσα παραπάνω».

Η θεία κίνησε τις διαδικασίες

Από την ίδια κατάθεση προκύπτει ότι η θεία ήταν εκείνη η οποία ουσιαστικά κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς αλλά και οι αστυνομικές Αρχές.

Το ίδιο βράδυ επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως ισχυρίσθηκε, το ίδιο κιόλας βράδυ επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ μίλησε και με τους γονείς της 12χρονης ζητώντας τους να προχωρήσουν άμεσα σε καταγγελία.

«…Το ίδιο βράδυ κάλεσα στο ‘‘Χαμόγελο του Παιδιού’’ να με συμβουλεύσουν πώς πρέπει να χειριστώ το θέμα σωστά. Συγχρόνως ενημέρωσα τους γονείς και τους είπα ότι έπρεπε άμεσα να κάνουν καταγγελία, αλλά επειδή ήταν αργά το βράδυ πήγαν στο τμήμα και απευθύνθηκαν πάλι στην Αστυνομία την αμέσως επόμενη ημέρα. Το επόμενο πρωινό αποφάσισα να ακολουθήσω τις συμβουλές των ψυχολόγων του ‘‘Χαμόγελου του Παιδιού’’ και συμπεριφερόμουν όσο μπορούσα, γιατί ήμουν ακόμα πολύ ταραγμένη, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Τα κινητά που είχε η 12χρονη τα έχω κρατήσει. Επίσης έχω βγάλει φωτογραφίες από συνομιλίες που είχε η ανιψιά μου τόσο με τον ανωτέρω όσο και με άλλα άγνωστα άτομα, με τα οποία όπως φαίνεται έχει συνευρεθεί ερωτικά… Θέλω να βρεθούν όλοι όσοι έχουν πειράξει την ανιψιά μου και να τιμωρηθούν. Τίποτε άλλο δεν έχω να σας πω», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι βάσει όσων έχει αποκαλύψει το ανήλικο θύμα στις δύο καταθέσεις της στο Ανηλίκων, λίγο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές έσβησε από το κινητό της τηλέφωνο την εφαρμογή «Blindchat», μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος έβρισκε αρρωστημένους «πελάτες» προκειμένου να την εκδίδει.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024