Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων μετά από καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας στο ΑΤ Ομόνοιας.
Στη διάρκεια της απολογίας τους οι αστυνομικοί αρνήθηκαν ότι έχουν διαπράξει το αδίκημα του βιασμού για το οποίο συνελήφθησαν και κατηγορούνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν κάλεσαν εκείνοι στο Α.Τ. την κοπέλα.
Όπως είπαν πήγε μόνη της γύρω στις 11 το βράδυ, την ώρα που οι κατηγορούμενοι έφευγαν για περιστατικό, και τους περίμενε σε διπλανή καφετέρια. «Όταν επιστρέψαμε εκείνη μας ζήτησε να την ξεναγήσουμε στο αστυνομικό τμήμα», ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59