Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0: Παιχνίδι που ήδη... ξεχάστηκε

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0: Παιχνίδι που ήδη… ξεχάστηκε

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι στην Τρίπολη, ο Αστέρας έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

Πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί το παιχνίδι στην Τρίπολη. Αστέρας και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 για την όγδοη αγωνιστική της Super League σε ένα ματς χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Aπό το ξεκίνημα φάνηκε πώς θα πάει το ματς, με τους Αρκάδες να έχουν μια υπεροχή, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν. Ο Κολοβός στο 26′ είχε μία καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, αλλά το πλασέ του κόντραρε στον Μουνάφο και ο Παπαδόπουλος. Αυτή η φάση ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι στο ματς.

Από την άλλη, ο Αστέρας δεν είχε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με το ξεκίνημα του δεύτερου.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρτόλο ο Ατιένθα αστόχησε εξ επαφής στο δεύτερο δοκάρι. Όσο περνούσε η ώρα ο Παναιτωλικός κλεινόταν όλο και περισσότερο στα καρέ του, με τον Αστέρα να πιέζει, να θέλει να βρει το γκολ, αλλά να μην μπορεί.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (56΄Καρμόνα), Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (85΄Ντομίνγκεθ), Στάνκο (56΄Σίτο), Μουνάφο, Τιλίκα, Κρέσπι (67΄Μπαράλες), Μπαρτόλο (85΄Ριέρα).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Κολοβός (88΄Ζοάο Πέδρο), Ντίας, Σενγκέλια (88΄Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (77΄Ντουάρτε).

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024