
Αιμιλία Υψηλάντη: Η μεγαλύτερη στεναχώρια μου, που έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας
Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του επαγγέλματος της με μεγάλες περιόδους ανεργίας.
Η Αιμιλία Υψηλάντη ανήκει στις κατηγορία των ηθοποιών με ιδιαίτερα σημαντική και αξιόλογη καλλιτεχνική διαδρομή. Με πολλές κινηματογραφικές αλλά και θεατρικές συνεργασίες. Μάλιστα στο θέατρο έχει αναλάβει κάποιες φορές και τον ρόλο του παραγωγού.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δύσκολες εποχές που έχει αντιμετωπίσει.
Διαβάστε επίσης: Χάρης Τζωρτζάκης: «Μας έψαξαν για παιδική κακοποίηση…»
Τι δήλωσε για την ανεργία
«Το θέατρο, όπως κάθε δουλειά, είναι γεμάτο από όμορφες στιγμές, δυσκολίες και πολλές στεναχώριες. Ποια μεγαλύτερη στεναχώρια υπάρχει από το να είσαι άνεργος; Έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας. Θα προτιμούσα να είμαι σε έναν θίασο όπου θα αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα, ίσως και στενάχωρα, από το να είμαι άνεργη.»
To θέατρο και το #metoo
Το θέατρο ήταν πρωτοπόρο στο #metoo και είμαι περήφανη για τον κλάδο μου. Έχω μιλήσει αρκετά για προσπάθειες χειραγώγησης μου που έχουν συμβεί στην επαγγελματική μου ζωή.
- Ακίνητα: O ΜΙΔΑΣ φέρνει αλλαγές – Όσα πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)
- Χρύσα Ρώπα: «Δεν φοβήθηκα εάν με μηνύσουν» – Τι είπε για την εμφάνισή της στον Λαζόπουλο
- Ευρώπη: Εργατικό δυναμικό «γερασμένο», μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών και περισσότερο άγχος
- Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη στην Ρόδο, βρέθηκαν ζυγαριές και 4.265 ευρώ




