
Η ανατριχιαστική στιγμή που ο Μιχάλης Μουρούτσος μεταφέρει τα ολυμπιακά μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (pic)
Μια συγκλονιστική στιγμή έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της κηδείας του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, με τον φίλο και συναθλητή του, Μιχάλη Μουρούτσο, να κρατά τα δύο ολυμπιακά μετάλλια του αδικοχαμένου ολυμπιονίκη.
Φίλοι, συγγενείς, αλλά και συναθλητές είπαν το τελευταίο «αντίο» σήμερα το μεσημέρι στον άτυχο ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος σε 42 ετών έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο. Μία από τις πιο «δυνατές» και συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια της κηδείας, ήταν αυτή με τον Μιχάλη Μουρούτσο να μεταφέρει τα δύο ολυμπιακά μετάλλια του αδικοχαμένου πρωταθλητή.
Ο Μουρούτσος, μαζί με την Ελλη Μυστακίδου που στεκόταν δίπλα του, κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλου, είχε την τιμή να κρατά πάνω σε ένα ειδικό μαξιλάρι, τα δύο ασημένια μετάλλια που κατέκτησε ο φίλος του, Αλέξανδρος. Πρόκειται για τα ολυμπιακά μετάλλια της Αθήνας και του Πεκίνου.
Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Μεγαλείο ψυχής – Σε δημοπρασία τα μετάλλιά του για να σωθούν παιδιά (pic)
- Investigations Into Lefkada Sea Drone Continue
- Παίζει κανονικά το ματς με την Μπασκόνια η Βαλένθια – Πώς θα παραταχθούν οι «νυχτερίδες»
- Καλλιθέα: Πυροβόλησαν γυναίκα έξω από κατάστημα – Συνελήφθη ο δράστης
- Συμπλοκή με έναν νεκρό από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη – Πέταξαν τη σορό στον ποταμό Λουδία
- Άννα Πρέλεβιτς: Γέννησε δίδυμα, πριν 18 μέρες και το αποκαλύπτει ανήμερα της γιορτής της μητέρας
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Αποδεδειγμένα ζει στην εικονική πραγματικότητα των excel του «επιτελικού κράτους»