Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Ο «εφιάλτης» του Λουτσέσκου κρατά 211 βράδια – Κανείς άλλος δεν θα είχε μείνει στη θέση του (pics+vid)

ΠΑΟΚ: Ο «εφιάλτης» του Λουτσέσκου κρατά 211 βράδια – Κανείς άλλος δεν θα είχε μείνει στη θέση του (pics+vid)

Το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το αρνητικό σερί που κρατάει από τον περασμένο Μάρτιο!

Γκέλες, κρίση, γκρίνια και γιούχα. Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι «έκρυθμη», με τις απογοητευτικές εμφανίσεις του Δικεφάλου του Βορρά να έχουν προκαλέσει την οργή των οπαδών του συλλόγου, που γιουχάρουν συνεχώς τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του.

Το έκαναν μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-2), το έκαναν και στην εκτός έδρας γκέλα με τον Λεβαδειακό (1-1). Η εικόνα του ΠΑΟΚ αντί να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, χειροτερεύει, με την ομάδα της συμπρωτεύουσας να έχει πλέον τρία σερί ματς χωρίς νίκη.

Οι ασπρόμαυροι ξεκίνησαν τη Super League με τρεις νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, αλλά στα τελευταία τρία έχουν δύο ισοπαλίες και μια ήττα, γεγονός που τους έχει φέρει στο -9 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό. Δύο ισοπαλίες με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (1-1) και τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (1-1), με τον Δικέφαλο να δέχεται τα γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά και μια ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με 2-1, για την 6η αγωνιστική.

Εμφανίσεις και αποτελέσματα που μεγάλωσαν τη μουρμούρα και τη γκρίνια που υπήρχαν στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν, μετά τον αποκλεισμό από το Conference League και τις μεταγραφές, οι οποίες δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες των οπαδών του Δικεφάλου.

Πλέον, το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (17/10) είναι κομβικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία όμως έρχεται στην Αθήνα με αρκετά προβλήματα, αλλά και χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εκτός έδρας από τον περασμένο Μάρτιο (20/3) και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-1). Επτά μήνες έχει να κερδίσει μακριά από την Τούμπα ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει 6 ήττες και 5 ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια.

Πέρσι, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό (2-1), τον Αρη (1-0) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), αλλά και από την Μαρσέιγ (2-1) για το Europa Conference League. Εφερε επίσης ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το ματς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα. Στον τελικό του Κυπέλλου ο Δικέφαλος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 1-0.

Φέτος, η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού ηττήθηκε στην Σόφια από την Λέφσκι με 2-0 για τα προκριματικά του Conference League, ενώ έφερε ισοπαλίες με Αρη (0-0), ΟΦΗ (1-1) και Λεβαδειακό (1-1).

Ένα αρνητικό σερί επτά μηνών για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν θα έχει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας και Γιάννη Μιχαηλίδη, με τους τρεις πρώτους να είναι από τα βασικά γρανάζια της «ασπρόμαυρης» μηχανής και οι απουσίες τους να προβληματίζουν έντονα τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/10) συμπληρώνονται 211 βράδια από εκείνο της 20ης Μαρτίου και τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ενας «εφιάλτης» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που καλείται να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, με την οποία ο Δικέφαλος θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024