Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λαμία με στόχο να πετύχει το 8/8 στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει την πορεία του προς τον φετινό τίτλο.
Οι οπαδοί του διψούν να δουν την ομάδα αλλά η ΕΛ.ΑΣ με δελτίο τύπου υπενθύμισε πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση στη πόλη της Φθιώτιδας.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, την Κυριακή (16-10-2022) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Επισημαίνεται ότι, από την γηπεδούχο ομάδα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.»
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.