Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Νέα στοιχεία συνδέουν την μητέρα της 12χρονης με «πελάτες» βιαστές - Πώς «έδεσαν» τον 33χρονο

Σεπόλια: Νέα στοιχεία συνδέουν την μητέρα της 12χρονης με «πελάτες» βιαστές – Πώς «έδεσαν» τον 33χρονο

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες των Αρχών για την αποκάλυψη των εμπλεκομένων στο φρικιαστικό κύκλωμα παιδεραστών και βιαστών, στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί ο κύκλος των συλλήψεων των βιαστών της 12χρονης από τα Σεπόλια, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι άνθρωποι της «διπλανής πόρτας», οικογενειάρχες και άτομα νεαρής ηλικίας.

Διαβάστε επίσης: Την Δευτέρα η απολογία του τρίτου άνδρα που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Ορισμένα από τα ονόματα αυτών των ατόμων περιέχονται ήδη στη δικογραφία, ενώ οι Αρχές έχουν δείξει ονόματα και φωτογραφίες τους στην 12χρονη, η οποία φέρεται να τους έχει αναγνωρίσει.

Νέα στοιχεία «καίνε» την μητέρα

Παράλληλα, νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης, η οποία συνεχίζει να κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμένει μέχρι την Δευτέρα που θα απολογηθεί.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 37χρονη φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, όμως εκείνη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από συγγενή της και απλά η 12χρονη έπαιξε το ρόλο της μεσολαβήτριας για τη μεταφορά των χρημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο αφορά στις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό τής 37χρονης μητέρας που έγινα από 2 -3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο.

Από την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι τα άτομα φαίνεται να είναι βιαστές της ανήλικης κόρης της.

Η μητέρα της 12χρονης, από την πλευρά της, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει – με προτροπή του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου – την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου κατηγορούμενου.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Απασχολεί τις Αρχές η σύνδεση του site με το Wi-Fi του σπιτιού

Σημαντικότατο ρόλο, επανέλαβε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το Wi-Fi του σπιτιού της στα Σεπόλια, το οποίο, οι Αρχές πιστεύουν ότι αποτελεί δείγμα πως η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ του παιδιού.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως με το ίδιο Wi-Fi καλύπτονταν οι επικοινωνίες και άλλων μελών της οικογένειας, όπως και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Ποιος είναι ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη

Το MEGA, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αποκάλυψε επίσης το προφίλ του 33χρονου άνδρα, που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης.

Πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών, κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης και μέχρι πριν τη σύλληψή του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει βιάσει το κορίτσι. Παραδέχτηκε ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές στα Σεπόλια, ωστόσο ισχυρίζεται πως δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Ο άνδρας δήλωσε με θράσος πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον είχε προσεγγίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ τόνισε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών, δε θα της έλεγα ούτε καλησπέρα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Στις φυλακές Γρεβενών ο 53χρονος παιδοβιαστής

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη φρικτή υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 12χρονου παιδιού στα Σεπόλια, πήραν σήμερα, Σάββατο, διαφορετικούς δρόμους.

Ο μεν 53χρονος Ηλίας Μίχος μεταφέρθηκε στις φυλακές των Γρεβενών, ενώ ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης στις φυλακές της Τρίπολης.

Πώς «έδεσαν» τα στοιχεία για τον 33χρονο

Όπως αποκάλυψε η δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη, αναφορικά με τον εντοπισμό και την σύλληψη του 33χρονου άνδρα, που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης, τα στοιχεία που βοήθησαν τις Αρχές στο να «δέσουν» την υπόθεση εναντίον του ήταν, κατ’ αρχήν, το γεγονός ότι υπάρχει κατάθεση εκ μέρους του στον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό.

«Όπως ο ίδιος λέει, έβαλε 60 ευρώ στον λογαριασμό που του υποδείχθηκε από την 12χρονη», ανέφερε η δημοσιογράφος, τονίζοντας ωστόσο πως «δεν είμαστε βέβαιοι αν είναι η 12χρονη (σ.σ. που του υπέδειξε τον λογαριασμό και συνομίλησε μαζί του), καθώς ξέρουμε πολύ καλά, όπως έχει πει και η ίδια, ότι το Viber το διαχειριζόταν ο 53χρονος και ότι ο λογαριασμός ήταν αυτός της μητέρας, που η ίδια λέει ότι της είχε κλέψει την κάρτα η κόρη της».

Ο 33χρονος, από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος έπαυσε αυτό το έμβασμα, ότι το σταμάτησε γιατί ήταν πολύ πιεστικός αυτός που διαχειριζόταν το Viber, οπότε εκνευρίστηκε και το έπαυσε. Ωστόσο, το ηλεκτρονικό «ίχνος» έχει μείνει, ούτως ή άλλως.

Το δεύτερο στοιχείο εις βάρος του, βέβαια, ήταν ακριβώς αυτές οι συνομιλίες στο Viber, αλλά και η διαδικακτυακή εφαρμογή, που γνωρίζουμε ότι την είχε φτιάξει και την διαχειριζόταν ο 53χρονος, η οποία επίσης αφήνει «ίχνη».

Η Άννα Κανδύλη υπενθύμισε ότι το 12χρονο κορίτσι έχει μιλήσει για τουλάχιστον τέσσερα άτομα, για τα οποία έχουν στοιχεία οι Αρχές και, τις επόμενες ημέρες, αναμένουμε και νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Σε ασφαλές καταφύγιο τα παιδιά

Από την Παρασκευή, τα έξι ανήλικα αδέλφια, συμπεριλαμβανομένης της 12χρονης κοπέλας, που έζησε την απόλυτη φρίκη, φιλοξενούνται στις δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού», για να βρουν επιτέλους λίγη ηρεμία και γαλήνη.

Εν τω μεταξύ, στη γειτονιά όπου μεγάλωσε το ανήλικο κορίτσι, στα Σεπόλια, οι κάτοικοι της περιοχής, που ψώνιζαν από το σούπερ μάρκετ του 53χρονου και γνώριζαν τα οκτώ παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να βρίσκονται σε σοκ.

Έβλεπαν συχνά το 12χρονο παιδί στο μαγαζί του, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν τη φρίκη που ζούσε.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024