Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ανδριολάτου: Γενέθλια για την πρωταγωνίστρια του «Maestro» - Το πάρτι και η εντυπωσιακή τούρτα

Κλέλια Ανδριολάτου: Γενέθλια για την πρωταγωνίστρια του «Maestro» – Το πάρτι και η εντυπωσιακή τούρτα

Η ηθοποιός έκλεισε τα 26 της χρόνια και το γιόρτασε με την ψυχή της

Η νέα «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ακούει στο όνομα Κλέλια Ανδριολάτου. Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA, «Maestro», που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη (13/10) και αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Το βράδυ της Παρασκευής (14/10), η Κλέλια Ανδριολάτου γιόρτασε τα γενέθλιά της, έκλεισε τα 26 της χρόνια και έκανε το πάρτι γενεθλίων της με καλούς φίλους στο πλευρό της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Χριστίνα Κοντοβά, η Έλενα Χριστοπούλου και η Βασιλική Ρούσσου. Η νεαρή δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει ενώ το κέφι ήταν ασταμάτητο μέχρι τα ξημερώματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι

Ποια είναι η Κλέλια Ανδριολάτου

Kατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από την Καλαμαριά. Γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1996 και σε ηλικία μόλις 14 ετών έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο μόντελινγκ. Αυτή που την ανακάλυψε ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία έχουν ιδιαίτερες σχέσεις.

Πριν ακόμα δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην υποκριτική φωτογραφήθηκε για μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως το Vogue και Elle.

Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών»  και στο «Επί Κολωνώ».

Παράλληλα, βρέθηκε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο, ωστόσο την κέρδισε η υποκριτική και έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Μπρούσκο».

Το 2016 έκανε το ντεμπούτο της και στο θέατρο, στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ», όπου συνεργάστηκε με τον Ρένο Ρώτα. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και έκαναν σχέση για τρία χρόνια, μέχρι που το 2019 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τη φετινή σεζόν η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στο «Maestro» και, ήδη από το πρώτο επεισόδιο, με την ομορφιά και τη φρεσκάδα της έχει κερδίσει το κοινό, που την αποθέωσε στα social media.

Κάποια ανέφεραν ότι η ομορφιά της είναι σοκαριστική, άλλοι είπαν ότι μοιάζει με την Mila Jovovich στα νιάτα της και άλλοι στάθηκαν στην χροιά της φωνής της.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024