Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Οι παιδοβιαστές που έχει εντοπίσει η αστυνομία - Έρχονται εντάλματα σύλληψης μέσα στις επόμενες ώρες

Σεπόλια: Οι παιδοβιαστές που έχει εντοπίσει η αστυνομία – Έρχονται εντάλματα σύλληψης μέσα στις επόμενες ώρες

Η μητέρα της 12χρονης κρατείται στον 3ο όροφο και όχι στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ που είναι τα κρατητήρια, καθώς στα κρατητήρια βρίσκονται οι παιδοβιαστές Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους όσα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας για τη φρικιαστική υπόθεση στα Σεπόλια με τον βιασμό και εκπόρνευση 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, με τις εξελίξεις τις επόμενες ώρες να είναι ραγδαίες καθώς αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης.

Σοκ προκαλούν επίσης οι -ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής- καταγγελίες που εμπλέκουν και τη μητέρα σε όλη την εφιαλτική ιστορία, καθώς -όπως ανέφερε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη- η μητέρα της 12χρονης έφερνε το μικρό κορίτσι στον οίκο ανοχής.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού».

Ο δημοσιογράφος των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πρέπει υπάρχει επιφυλακτικότητα και επανέλαβε ότι υπάρχει μία διαμορφωμένη εικόνα για τους βιαστές του κοριτσιού.

Η μητέρα της 12χρονης κρατείται στον 3ο όροφο και όχι στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ που είναι τα κρατητήρια, καθώς στα κρατητήρια βρίσκονται οι παιδοβιαστές Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα της 12χρονης δεν έχει μιλήσει σε κανέναν, ενώ από χθες Πέμπτη που κρατείται, δεν την έχει επισκεφθεί κάποιος, ούτε και ο δικηγόρος της. Στη ΓΑΔΑ θα παραμείνει μέχρι και την Δευτέρα που έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί.

Αναγνώρισε 12 άτομα το παιδί

Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει από τα άτομα τα οποία την βίασαν και κακοποίησαν, τα οποία στην όψη τους μοιάζουν στον 42χρονο. Ο ένας εκ των κακοποιητών-βιαστών απεικονίζεται σε φωτογραφία βγάζοντας selfie σε ένα γραφείο.

Ένας άλλος είναι κοντά στα 50 έτη και είναι φαλακρός, ενώ υπάρχει και ένα 3ο άτομο με μακριά μαλλιά. Αυτές είναι οι εικόνες τριών από τους 5-6 οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί. Η διαδικασία της αναγνώρισης έγινε όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στην 12χρονη τις φωτογραφίες τους, όπου τους αναγνώρισε.

Η υπόθεση πλέον έχει μεταφερθεί στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση και είναι εκείνη που θα δώσει στην αστυνομία εντολή, ένα κρίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συλληφθούν και εάν κρίνει ότι τα στοιχεία επαρκούν για την σύλληψή τους.

Μέσα από την ανάκριση που θα γίνει θα βγει συμπέρασμα για το εάν πρέπει να προφυλακισθούν ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι και η έρευνα να συνεχίσει.

Με βάση τις αποκαλύψεις έως τώρα η υπόθεση γίνεται πολύ πιο φρικιαστική, καθώς φαίνεται πως η μικρή κακοποιείτο πολύ πριν τις 150 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να γίνει η καταγγελία.

Μυστήριο με τον «Μιχάλη»

Οι αστυνομικοί προσπαθούν, παράλληλα, να διαπιστώσουν, όπως αποκαλύπτει το protothema, τον ρόλο ενός άνδρα με το όνομα «Μιχάλης» στον οποίο έχει αναφερθεί η 12χρονη στις καταθέσεις της. Όπως έχει πει το κορίτσι αυτό ήταν το ένα από τα δύο πρόσωπα – το άλλο ήταν ο Ηλίας Μίχος – που έκλειναν τα ραντεβού και συνόδευαν το κορίτσι στις επαφές με τους βιαστές της.

Η 12χρονη για την ώρα δεν έχει πει τίποτε εναντίον της μητέρας της μετά τη σύλληψή της, αντίθετα την προστατεύει, ωστόσο η αστυνομία έχει στοιχεία που δείχνουν τον ρόλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος παγίδευσε το παιδί ως εξής: αρχικά κέρδισε την εμπιστοσύνη της 12χρονης, μετά της παρουσίασε το σκηνικό της φρίκης λες και ήταν παιχνίδι και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τον φόβο, εκβιάζοντας το παιδί για να μη μιλήσει, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ρόλο σε όλο αυτό είχε και η μητέρα του παιδιού.

Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται τις επόμενες ώρες να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του Ηλία Μίχου, το οποίο φέρεται να αποπειράθηκε να χρηματίσει τη μητέρα της 12χρονης για να μην μιλήσει, αν και η ίδια η μητέρα πλέον αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με τον μαστροπό.

Υπενθυμίζεται πως, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η γιαγιά της 12χρονης προέβη τις προηγούμενες ημέρες σε μια σοβαρότατη καταγγελία για τη σύζυγο του Ηλία Μίχου, η οποία πάντως αρνείται όσα καταγγέλλονται.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024