Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια: «Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό» λέει η 14χρονη που έπεσε για δεύτερη φορά θύμα απαγωγής

Νίκαια: «Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό» λέει η 14χρονη που έπεσε για δεύτερη φορά θύμα απαγωγής

Οι δράστες την απείλησαν με όπλα, ενώ της ζήτησαν να βρίσει τους γονείς της.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 14χρονης Μαρκέλλας για τον τρόμο που έζησε στα χέρια των απαγωγέων της.

Μιλώντας στο Live News, η ανήλικη αναφέρθηκε στην αρπαγή της από πέντε ένοπλους άνδρες, μπροστά στα μάτια της αδελφής της, όταν τα δύο κορίτσια πήγαιναν στο φούρνο της γειτονιάς.

«Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό, να μην με βιάσουν» τόνισε η 14χρονη.

Η ανήλικη που πέρασε δραματικές στιγμές στην άγνωστη τοποθεσία που την οδήγησαν οι απαγωγείς της, μίλησε για τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή της ίδιας και των μελών της οικογένειάς της.

«Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό. Απειλούσαν την ασφάλεια του μικρού μου αδερφού» πρόσθεσε.

Παράλληλα, η 14χρονη θα καταγγείλει πως οι απαγωγείς προσπάθησαν να την κάνουν να διακόψει σχέσεις με την οικογένεια της. «Μου έλεγαν να πάρουν τηλέφωνο τον πατέρα μου και να τον βρίσω» συμπλήρωσε.

Προσπάθησαν να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά

Το μαρτύριο ξεκίνησε στην Νίκαια. Η ανήλικη ήταν με την αδερφή της έξω από φούρνο της γειτονιάς. Ένοπλοι την άρπαξαν παρά την θέληση της.

Όπως θα πει καθώς η αναγγελία της εξαφάνισής της έκανε τον γύρο του διαδικτύου οι απαγωγείς προσπαθήσαν να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά. «Με απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν αν δεν βγάλω τα φρύδια μου και δεν βάψω τα μαλλιά μου» δηλώνει η 14χρονη.

«Προσπάθησαν να της αλλάξουν το πρόσωπο γιατί είχαμε βγει στην τηλεόραση και είχαν δει τα χαρακτηριστικά της» συμπλήρωσε η μητέρα της Μαρκέλλας.

Η λύτρωση

Η κόλαση της βρήκε ένα τέλος όταν κατάφερε να αποδράσει. Η μητέρα της συγκλονίζει με την περιγραφή των πρώτων δευτερολέπτων που ακούει την φωνή της χαμένης κόρης της να της λέει πως έχει ξεφύγει.

Καθώς είχε μάθει από την μεγάλη κόρη της που ήταν αυτόπτης μάρτυς της απαγωγής πως οι άνδρες ήταν ένοπλοι το μυαλό της είχε πάει στα χειρότερα.

Μάνα και κόρη ξανά μαζί προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την περιπέτεια που έζησαν και η οποία ήταν η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες.

Την προηγούμενη, ένας δράστης κρατούσε κλειδωμένη την 14χρονη σε ένα υπόγειο, με την Ελληνική Αστυνομία να μην εντοπίζει το δράστη έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της Μαρκέλλας.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024