Σάββατο 30 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
5 εύκολα χτενίσματα που αξίζει να αντιγράψεις φέτος το φθινόπωρο

5 εύκολα χτενίσματα που αξίζει να αντιγράψεις φέτος το φθινόπωρο

Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε καθημερινά κομμωτήριο για να είστε πάντα... στην τρίχα

Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας, υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε κάθε περίσταση. Ειδικά τώρα που το καλοκαίρι είναι μια μακρινή ανάμνηση και δεν χρειάζεται να έχουμε πιασμένα τα μαλλιά, δοκιμάστε εύκολα φθινοπωρινά χτενίσματα που θα αποπνέουν μια αίσθηση ρομαντισμού.

Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε καθημερινά κομμωτήριο για να είστε πάντα… στην τρίχα. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μαλλιών και συσκευές περιποίησης μπορείτε να απογειώσετε το look σας και να εντυπωσιάσετε σε κάθε έξοδο σας, είτε αυτή είναι μια πρωινή βόλτα ή μια νυχτερινή για φαγητό, θέατρο και διασκέδαση.

Και αν δεν έχετε τις κατάλληλες συσκευές για τα μαλλιά σας, το SHOPFLIX.gr έχει τη λύση. Στην πλατφόρμα θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε πιστολάκια μαλλιών, ηλεκτρικές βούρτσες, αλλά και πρέσες μαλλιών που θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα για σας προϊόντα και το SHOPFLIX.gr θα φροντίσει αυτά να φθάσουν στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Για να έχετε πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά και να είστε κομψές και όμορφες δεν έχετε παρά να δώσετε κίνηση και όγκο στα μαλλιά σας με ένα πιστολάκι μαλλιών.

Old time classic

Κλασσικό και πάντα μέσα στη μόδα. Είτε έχετε σγουρά, είτε ελαφρώς σπαστά μαλλιά, ένα ίσιο χτένισμα είναι αυτό που όλες οι γυναίκες θέλουν.

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας κομμωτής για να το πετύχετε. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα. Και πως θα το πετύχετε; Με το πιστολάκι μαλλιών Parlux Superturbo High Power.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στεγνώσετε την τούφα ανεβοκατεβάζοντας τη βούρτσα. Το πιστολάκι δεν πρέπει να καίει τα μαλλιά, αλλά να είναι αρκετά κοντά. Συνεχίζετε με όλα τα μαλλιά, πιάνοντας μέτριες τούφες. Και είστε έτοιμη και καλοχτενισμένη.

2. Υπέροχοι κότσοι και αλογοουρές

Βιάζεστε και δεν θέλετε να δώστε ένα φυσικό σχήμα στα μαλλιά σας. Απλά στεγνώστε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο με το πιστολάκι και πιάστε τα ψηλά. Ο αγαπημένος κότσος, αποτελεί την ιδανική λύση για όσες διαθέτουν περισσότερο χρόνο αλλά ακολουθούν πάντα την εύκολη οδό. Επίσης, είναι και μία μέθοδος να στυλιζάρεις τα μαλλιά σου αμέσως μετά το λούσιμο, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Πώς θα το πετύχετε; Στεγνώστε τα 3/4 των μαλλιών σας και πιάστε τα ψηλά σε μία αλογοουρά. Στερέωσέ τα ελαφρώς. Τύλιξε τα υπόλοιπα γύρω από την βάση της αλογοουράς και στερεώστε εκ νέου. Όταν τα απελευθερώσετε φρόντισε να τα ψεκάσεις με μια λακ που θα διατηρήσει αναλλοίωτο το look.

Μπορείτε πάντα να βάλετε κορδέλες ή κοκαλάκια στα μαλλιά σας για πιο παιχνιδιάρικο λουκ.

3. Πλεξίδες  γαλλικές και ολλανδικές 

Σίγουρα θα έχετε δει άπειρες φωτογραφίες με τις πιο περίτεχνες εκδοχές τους. Όμως, αν είστε αρχάρια, καλό θα ήταν να δημιουργήσετε αρχικά τα απλά: την κλασική, τη γαλλική και την ολλανδική πλεξούδα.

Η γαλλική πλεξούδα είναι μια πλεξούδα όπου τα μαλλιά χωρίζονται σε 3 τμήματα και διασταυρώνονται σε εναλλασσόμενα κομμάτια για να κάνουν μια σύνδεση στην πλεξούδα της κεφαλής. Αρχικά, χωρίζετε τα μαλλιά που θέλετε να πλέξετε σε τρία τμήματα. Στη συνέχεια σταυρώνετε το ένα σκέλος πάνω στο άλλο, ενώ εναλλάσσονται τα κομμάτια. Μόλις διασταυρωθούν αυτά τα τρία κομμάτια, αρχίζετε να πιάνετε και άλλα σκέλη μαλλιών τόσο από την αριστερή, όσο και από την δεξιά πλευρά καθώς συνεχίζετε να πλέκετε και τα ενσωματώνετε σταδιακά στην γαλλική σας πλεξούδα.

Παρόμοια με τη γαλλική πλεξούδα είναι και η ολλανδική. Και πάλι χωρίζετε τα μαλλιά σας σε τρία τμήματα. Ξεκινάτε από τα δεξιά και σταυρώνετε το κομμάτι κάτω από το μεσαίο τμήμα αντί να το σταυρώσετε όπως θα κάνατε με τη γαλλική πλεξούδα. Καθώς σταυρώνετε συνεχίζετε να προσθέτετε περισσότερα κομμάτια μαλλιών.

Όποια και αν επιλέξετε από τις δύο σίγουρα θα εντυπωσιάσετε!

4.  Μπούκλες που κρατάνε

Είστε καλεσμένες σε πάρτι ή σε ένα επίσημο event ή απλά θέλετε να λάμψετε στο δείπνο με τον αγαπημένο σας;

Δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε υπέροχα κυματιστά μαλλιά με μια πρέσα μαλλιών.

Πώς θα το πετύχετε;

Για τις μπροστινές κυρίως τούφες, κρατήστε τη φορά της μπούκλας προς τα έξω. Έτσι, θα πλαισιώνουν καλύτερα το πρόσωπο και το αποτέλεσμα θα είναι πιο κολακευτικό.

Στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσετε την πρέσα εναλλάσσοντας τη φορά της μπούκλας, για να πετύχετε ένα πιο ανεπιτήδευτο look.

Στο τέλος μην ξεχάσετε να χτενίσετε τα μαλλιά σας με μια χοντρή βούρτσα για να «ανοίξετε» τις μπούκλες για να πετύχετε ένα λιγότερο στημένο και πιο φυσικό αποτέλεσμα.

5. Δώστε όγκο

Θέλετε απλά κυματιστά μαλλιά με όγκο ή ένα γρήγορο ίσιωμα;

Για εύκολα και γρήγορα χτενίσματα δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε μια ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών σε υγρά ή στεγνά μαλλιά για να δημιουργήσετε το επιθυμητό χτένισμα.

Οι περισσότερες ηλεκτρικές βούρτσες μαλλιών έχουν ανταλλακτικές κεφαλές για διάφορα μήκη μαλλιών. Για αυτό είναι κατάλληλες τόσο για κοντά όσο και για μακριά μαλλιά.

Επιλέξετε εσείς αν θέλετε ίσια ή κυματιστά μαλλιά.

Sports in

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 79-81: Απόδραση με buzzer beater του Ναν – «Αγκάλιασε» το πλεονέκτημα

Μεγάλο διπλό στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό, με buzzer beater του Ναν – Μια νίκη με την οποία «κλείδωσε» ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024