Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούμπανο το πόδι του Εμβιλά από το εγκληματικό χτύπημα του Ρομαό – Ανησυχία και για Βρσάλικο ενόψει ΠΑΟΚ!

Τούμπανο το πόδι του Εμβιλά από το εγκληματικό χτύπημα του Ρομαό – Ανησυχία και για Βρσάλικο ενόψει ΠΑΟΚ!

Με δύο νέα προβλήματα γυρίζει από το παιχνίδι με την Καραμπάγκ ο Ολυμπιακός, καθώς Εμβιλά και Βρσάλικο τραυματίστηκαν.

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στην προσπάθεια για ευρωπαϊκή συνέχεια. Αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι, μετά το τέλος του, μετράει τις πληγές του. Και αυτό διότι μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ, οι Ερυθρόλευκοι είχαν τους Γιαν Εμβιλά και Σίμε Βρσάλικο να αποχωρούν τραυματίες. Και να είναι και οι δύο αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Εμβιλά, το πρόβλημά του προέκυψε από ένα σχεδόν… δολοφονικό μαρκάρισμα. Στο 83ο λεπτό ο Ρομαό πήρε φόρα και πήρε παραμάζωμα τα πόδια του Γάλλου μέσου του Ολυμπιακού, αφήνοντάς τον στο χορτάρι να σφαδάζει. Μια φάση για την οποία ο παίκτης της Καραμπάγκ τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα, την ώρα που ο Εμβιλά τελείωσε το παιχνίδι με τον αστράγαλό του πρησμένο!

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος έχει ένα μεγάλο οίδημα στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού από το εξαιρετικά σκληρό τάκλιν του Ρομαό. Από το πρωί της Παρασκευής θα ακολουθήσει ειδική αγωγή και θεραπεία, για να είναι εντάξει με τον ΠΑΟΚ. Και υπάρχουν ελπίδες ότι δεν θα απουσιάσει. Για τον Εμβιλά μιλάμε, άλλωστε…

Η πραγματική αμφιβολία, αναφορικά με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αφοράς τον Σίμε Βρσάλικο. Ο Κροάτης δεξιός μπακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στα τελευταία 7-8 λεπτά του αγώνα με την Καραμπάγκ και αναγκάστηκε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Ολυμπιακό να τελειώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ο έμπειρος αμυντικός των Πειραιωτών έχει ενοχλήσεις στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους και αποφασίστηκε να μην συνεχίσει, για να μην πάθει κάποια ζημιά. Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να μεταβεί για εξετάσεις, για να φανεί εάν υπάρχει ζημιά ή εάν απλώς ήταν ενόχληση από κούραση.

Υπενθυμίζεται ότι Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το βράδυ (20:00) της Δευτέρας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League. Και ο Μίτσελ θα περιμένει με αγωνία να δει την κατάσταση των Εμβιλά, Βρσάλικο. Με τον Ισπανό τεχνικό να μην υπολογίζει ούτε τον έτερο βασικό δεξιό μπακ των πρωταθλητών, Γκονζάλο Αβιλα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση!

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024