
Αν μπορούσαν θα είχαν ήδη κόψει το Love Island – Όλο το καυτό παρασκήνιο για τη μεγάλη αποτυχία του ριάλιτι
Σε πανικό ο ΣΚΑΙ
Μπορεί κάποιοι στον ΣΚΑΙ να πίστευαν ότι το Love Island θα μπορέσει να χτυπήσει την μυθοπλασία και τον ανταγωνισμό, ωστόσο τα νούμερα που φέρνει στην prime time ζώνη του καναλιού έχουν σημάνει συναγερμό στο Φάληρο.
Τα επεισόδια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα είναι 60 και βάση του προγραμματισμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί στα μέσα του Δεκέμβρη και να δώσει σκυτάλη στο Survivor All Star.
- Διαβάστε επίσης: Love Island: Για ποιον λόγο αποχώρησε ο Γιώργος Κόρκας
Τι πραγματικά ισχύει
Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, αν μπορούσαν οι ιθύνοντες θα είχαν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό το ριάλιτι.
Επειδή θα πρέπει να αναδειχθεί νικητής και να δοθεί το έπαθλο υπάρχει η σκέψη να μεταφερθεί η ώρα προβολής των επεισοδίων σε μια ώρα που ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος.
Τα μεσάνυχτα φαντάζουν μια ιδανικά, κάτι που είδαμε να γίνεται και την περσινή σεζόν σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό που προβάλλονται η «Φάρμα».
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι πραγματικά θα συμβεί, τόσο με το ριάλιτι στο νησί του έρωτα όσο και με το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
Και για να πούμε και την αλήθεια, η παρουσιάστρια έχει και το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την πορεία του προγράμματος που κλήθηκε να παρουσιάσει.
- «Ελλάδα 2.0»: Κίνδυνος το «τρένο» μετασχηματισμού της οικονομίας να προσπεράσει – Τα «κλειδιά» που θα άλλαζαν την κατεύθυνση
- Ντίσκο, αλουμινόχαρτο και χριστουγεννιάτικα φωτάκια – Το παρασκήνιο της ταινίας Πυρετός το Σαββατόβραδο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League
- Τουρίστρια βούτηξε και κολύμπησε στη Φοντάνα ντι Τρέβι – Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ
- Αθήνα: Διακοπή της κυκλοφορίας στο Κέντρο λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης
