Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: «Είναι δυνατόν να πουλήσει η μάνα το παιδί της για 20 ευρώ;», λέει η γιαγιά της ανήλικης

Σεπόλια: «Είναι δυνατόν να πουλήσει η μάνα το παιδί της για 20 ευρώ;», λέει η γιαγιά της ανήλικης

«Εδώ η άλλη (εννοεί τη σύζυγο του 53χρονου) πήγε να της δώσει δέκα χιλιάρικα και η γυναίκα δεν τα δέχτηκε… Θα πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ;»

Η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η μητέρα της ανήλικης δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, να γνώριζε και μάλιστα να έπαιρνε και χρήματα από τον 53χρονο.

«Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα, ήταν δυνατόν;», ανέφερε η γιαγιά, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας της ανήλικης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Συγκεκριμένα η γιαγιά της 12χρονης δήλωσε:

«Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ… Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπαν γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα.

Είναι δυνατόν η μάνα να έκανε κάτι τέτοιο;

Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήτανε μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη (εννοεί τη σύζυγο του 53χρονου) να της δώσει δέκα χιλιάρικα και δεν τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου… Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν;

Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουν. Είναι δυνατόν να συλλάβουν τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024