
Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και…»
Γιατί ο παρουσιαστής σκέφτεται να ζητήσει να μην κάνει εκπομπή;
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, που παρακολουθεί συνεχώς όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να ξεκινήσει διαφορετικά την εκπομπή του.
Μπαίνοντας στο πλατό του έστειλε το δικό του μήνυμα για όσα συμβαίνουν και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, παραλίγο να ζητήσει να μην βγει στον αέρα το «Καλό Μεσημεράκι».
- Διαβάστε επίσης: «Σήμερα είναι η 12χρονη, αύριο ένα άλλο παιδί»: Γροθιά στο στομάχι η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη
Είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή γιατί δεν γίνεται… Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ, τώρα έχουμε νέα σεζόν, είναι σαν το Netflix θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση».
Και πρόσθεσε: «Η επικαιρότητα είναι πολύ ζοφερή. Πέρα από όλα αυτά που συμβαίνουν με αυτό το αποτρόπαιο συμβάν. Καταλαβαίνω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον και την ίδια στιγμή, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο πολύ ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά, γίνονται κι άλλα πράγματα. Κάτι καλάθια νοικοκυράς έρχονται, κάτι ανεμβολίαστοι που δεν θα ανήκουν στο ΕΣΥ, κάτι ωραίοι χαιρετισμοί… Γίνονται κι άλλα πράγματα».
Τέλος, σημείωσε πως το κοινό πρέπει να ασχοληθεί και με άλλα γεγονότα και να εστιάσει σε αυτά. «Να κάνουμε focus εκεί -κι εγώ μαζί σας-, όχι την ίδια στιγμή γιατί εδώ πέρα εργάζομαι και κάνω τον χαριτωμένο. Παρόλα αυτά, άμα θέλουμε να ασχοληθούμε, να ασχοληθούμε με όλα και όχι μόνο με το γεγονός αυτό, με την παιδεραστία».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]





