Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή είναι ο ουρανός μου»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή είναι ο ουρανός μου»

Ο ηθοποιός «λιώνει» από έρωτα

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και δεν το κρύβει. Ο ηθοποιός πλέον, μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και δεν διστάζει να εκφράσει δημοσίως τα συναισθήματά του.

Με αφορμή τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες TV» και αναφέρθηκε στον ήρωα που υποδύεται αλλά και στη σύντροφό του.

«Θα σας πω ένα μόνο. Η Δέσποινα για μένα είναι ουρανός. Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου», εξομολογήθηκε για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Όσο για τον ρόλο του στη σειρά;

«Είμαι ο Στρατής Βαρδάρης. Ένας τύπος που έχει μεγαλώσει μέσα στη νύχτα, η νύχτα είναι η ζωή του. Το μαγαζί είναι η ζωή του και δεν θα το έχει εγκαταλείψει, όταν έρθουν κόντρα πολλά πράγματα. Είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος, με… ανήθικη ηθική. Παρόλα αυτά, έχει την αίσθηση του δικαίου. Είναι μέσα στο πάθος και στον έρωτα, γεμάτος διλήμματα, παιδεύεται και σε αυτή τη φάση της ζωής του, παλεύει με τα σκοτάδια του», εξήγησε.

Σε ερώτηση για την «αλήθεια» και το πόσο δύσκολη είναι για τον καθένα, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολη. Θέλει διαχείριση το πότε επιλέγεις αν είσαι ειλικρινής και αληθινός. Εννοώ να μη γίνεσαι κυνικός. Εγώ έχω επιλέξει να μείνω αληθινός».

«Η αλήθεια ή οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη ζωή, συμβαίνουν πάντα βίαια. Τις αντέχω τις αλλαγές ή τουλάχιστον, αυτό έχει δείξει η ζωή μου», συμπλήρωσε.

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024