Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ιωάννα Μαλέσκου πρώτη φορά μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ -«Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο»

Η Ιωάννα Μαλέσκου πρώτη φορά μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ -«Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση, απάντησε στο αν θα επιστρέψει σύντομα, ενώ μίλησε για το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος, όπου ενεπλάκη το όνομά της.

Τρεις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτζώκα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση, απάντησε στο αν θα επιστρέψει σύντομα, ενώ μίλησε για το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος, όπου ενεπλάκη το όνομά της.

«Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, οπότε παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, μου λείπει, δεν θα σου πω ψέματα. Το ερώτημα όμως δεν είναι εάν λείπει σε εμένα η τηλεόραση, το ερώτημα είναι εάν λείπω εγώ στο τηλεοπτικό κοινό.

»Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου, αλλά στο τέλος μετράει αυτό που θες πραγματικά. Έχω μάθει όμως, να μιλάω όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο» είπε.

Σχετικά με το ψευδές δημοσίευμα για τα σκευάσματα αδυνατίσματος, η Ιωάννα Μαλέσκου εξήγησε: «Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Το σκέφτεσαι και λες είναι για γέλια αλλά μετά λες είναι και για κλάματα, αν σκεφτεί τη σοβαρότητα και την προέκταση που μπορεί να πάρει μια τέτοια κατάσταση, αγχώνεσαι. Το να χρησιμοποιούν το όνομά σου για ένα προϊόν το οποίο δεν εγκρίνεις και είναι άκρως επικίνδυνο».

«Με παρουσιάζει σαν ένα πρόσωπο, δημόσιο, το οποίο βρήκε τον μπελά του και απειλούμε με μηνύσεις, επειδή τόλμησα να βγω και να πω, πως χρησιμοποίησα ένα τέτοιο σκευάσματα και έχασα τα κιλά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. Άνθρωποι έχουν πεθάνει από σκευάσματα αδυνατίσματος και πλέον έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Επίσης, η Ιωάννα Μαλέκου αναφέρθηκε και στην περίοδο που της χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας: «Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι σοβαρό γιατί όταν μιλάμε για παραβίαση μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να χακάρουν τον λογαριασμό και για κάποιες μέρες να κινούνται σαν να είσαι εσύ. Σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πέρα από αυτά».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024