Ο Μαρσέλο και η «ερυθρόλευκη» selfie από το αεροπλάνο
Δείτε τη φωτογραφία του Μαρσέλο μέσα από το αεροπλάνο με το οποίο ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Αζερμπαϊτζάν
Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για το Μπακού ενόψει της αυριανής (13/10, 19:45) αναμέτρησής του με την Καραμπάγκ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία είχε εκπλήξεις, βρέθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.
Ο Μαρσέλο, λίγη ώρα πριν αναχωρήσει η αποστολή των πρωταθλητών, πόσταρε τη δική του «ερυθρόλευκη» selfie μέσα από το αεροπλάνο.
Στα χρώματα του Ολυμπιακού και με το ιδιαίτερο γυαλί του, ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ ξέρει πάντα να τραβά τα βλέμματα πάνω του με το ξεχωριστό στυλ του.
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μαρσέλο στα social media:

- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
- Ιστορική εμπορική συμφωνία μεταξύ Παρί και Nike
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442