Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης - Ξετυλίγεται το «κουβάρι», έρχεται νέα σύλληψη για «κουκούλωμα» της υπόθεσης

Σεπόλια: Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης – Ξετυλίγεται το «κουβάρι», έρχεται νέα σύλληψη για «κουκούλωμα» της υπόθεσης

Την Πέμπτη το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια. Για ποιον αναμένεται να βγει ένταλμα, πώς ήθελε να τον αποκαλούν ο 53χρονος μαστροπός οι παιδοβιαστές - πελάτες του.

Κάθε ώρα που περνάει ξετυλίγεται ολοένα και περισσότερο το «κουβάρι» της εξοργιστικής και σοκαριστικής υπόθεσης των συστηματικών βιασμών της 12χρονης και της μαστροπείας στα Σεπόλια.

Σήμερα Τετάρτη στη φυλακή οδηγήθηκαν ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος και ο παιδοβιαστής – πελάτης Γιάννης Σοφιανίδης. Η νέα μεγάλη εξέλιξη είναι η σύλληψη της μητέρας της 12χρονης.

Η 37χρονη μητέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης. Η μητέρα του 12χρονου παιδιού κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα εξεταστούν από τις Αρχές και τα υπόλοιπα παιδιά της 37χρονης.

Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου, η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και μιλά για προσπάθεια ενοχοποίησής της από τον 53χρονο, μέσω των τραπεζικών εμβασμάτων στο όνομά της.

«Το παιδί πήρε την κάρτα και τον λογαριασμό της μητέρας της, κατ’ εντολή του κατηγορούμενου», συμπλήρωσε η συνήγορος της 37χρονης.

Παράλληλα, η κ. Ταραχοπούλου υπογράμμισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ, ότι η μητέρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ότι απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται υπό εξέλιξη ενώ εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Στην υπόθεση των βιασμών στα Σεπόλια αναφέρθηκε και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναμένεται να προστεθεί στους συνηγόρους της 37χρονης μητέρας.

Τόνισε πως υπάρχουν δύο τραπεζικά εμβάσματα από τον κατηγορούμενο στο λογαριασμό της μητέρας, ενώ υποστήριξε ότι πίσω από τον 53χρονο υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας.

Ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι αναμένεται να λάβουν γνώση της δικογραφίας τις επόμενες ημέρες και πως θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου τόσο η 12χρονη, όσο και τα ενήλικα παιδιά της οικογένειας.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης

«Συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, σήμερα (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα».

Έρχεται νέο ένταλμα σύλληψης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, επίκειται και νέο ένταλμα σύλληψης, μετά από αυτό που εκδόθηκε σήμερα για τη μητέρα της 12χρονης.

Αυτό θα αφορά άτομο που φέρεται να έδωσε χρήματα σε συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να «κουκουλώσει» την υπόθεση. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ήθελε να τον αποκαλούν «Ψηλό»

Ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη επεδίωκε οι παιδοβιαστές – πελάτες του που έφταναν τουλάχιστον τους 213 να τον αποκαλούν με την κωδική ονομασία «Ψηλός» έτσι ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί από τις Αρχές, κάτι που τελικά, ευτυχώς, δεν κατάφερε.

Ο Ηλίας Μίχος είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για τη 12χρονη μέσω του οποίου το παιδί λάμβανε κλειδωμένα μηνύματα με ψευδώνυμα και κωδικούς.

Αυτή η τακτική «κούμπωνε» με το προφίλ του οικογενειάρχη, καλού χριστιανού και φιλεύσπαχνου επιχειρηματία που έκανε δωρεές ακόμα και στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου δρούσε.

Τον τελευταίο μήνα ο 53χρονος, μετά που είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, φαίνεται πως έπαιρνε μέτρα προφύλαξης. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τις καταγγελίες της γιαγιάς της 12χρονης, η προσπάθεια της συζύγου του βιαστή και μαστροπού να δωροδοκήσει την οικογένεια για να μην προβούν σε καταγγελίες.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024