
Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: «Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος»
H Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε τα όσα αποκαλύπτονται για τη δράση του 53χρονου παιδοβιαστή
H Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε τα όσα αποκαλύπτονται για τη δράση του 53χρονου παιδοβιαστή και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της.
Η παρουσιάστρια μετά από παρέμβαση του Δήμου Βερύκιου για το σχετικό θέμα βγήκε έξω από τα ρούχα της με τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα.
«Είναι κτήνη. Εγώ έτσι θα τους αποκαλώ. Δεν θεωρώ ότι χωράνε κόμματα σε αυτή την υπόθεση. Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος, δεν έχει να κάνει με κόμματα και παρατάξεις», ανέφερε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.
Και αποκάλυψε για όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της εκπομπής της: «Το πρωί είχαμε διαφωνία με τους συνεργάτες μου εδώ, τους λέω: Παιδιά, εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό το θέμα. Μου λένε αν δεν το διαχειριστείς είναι σαν να είσαι εκτός κοινωνίας, κοίτα τι γίνεται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Μεξικό: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2025
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη


