Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ποιο είναι το μοντέλο ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με τον νεκρό 60χρονο

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ποιο είναι το μοντέλο ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με τον νεκρό 60χρονο

Η 20χρονη είναι η νικήτρια του τέταρτου κύκλου του GNTM

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Η νεαρή που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM 4, το οποίο κέρδισε κι όλας, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) στο κέντρο της Αθήνας.

Το μοντέλο παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα μηχανάκι και σκότωσε τον 60χρονο οδηγό. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία όπως έκθεση της τροχαίας.

Ποια είναι όμως η Κυβέλη Χατζηευστρατίου;

Είναι 20 ετών και κατάγεται από την Κέρκυρα, όπου και μεγάλωσε. Ως άνθρωπος δηλώνει «οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα».

Στα 16 της πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το μόντελινγκ ενώ τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Στα 19 της δήλωσε συμμετοχή στον τέταρτο κύκλο του GNTM. sτον διαγωνισμό μπήκε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο. Και τα κατάφερε, αφού κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο, το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και κοσμήματα.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, λέγοντας:  «Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω. Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω. Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου. Κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα… το έβλεπα κάποτε από την τηλεόρασή μου και τώρα μου φαίνεται περίεργο που το ζω. Χαίρομαι πάρα πολύ, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Όλο το κλάμα είναι χαράς κι ευτυχίας».

Μετά τη νίκη της στο GNTM ασχολήθηκε με το μόντελινγκ τόσο με δουλειές εντός συνόρων, όσο και εκτός ενώ διατηρεί και έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το τροχαίο

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημίες σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο αναποδογύρισε στο οδόστρωμα ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024