Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισοπαλία στα… πέναλτι για Παρί και Μπενφίκα (1-1) – «Μοιρασιά» ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη (1-1)

Ισοπαλία στα… πέναλτι για Παρί και Μπενφίκα (1-1) – «Μοιρασιά» ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη (1-1)

Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα έμειναν στο 1-1 ευστοχώντας η κάθε μία σε ένα πέναλτι. Ισοπαλία και την Ντόρτμουντ κόντρα στη Σεβίλλη (1-1).

Ισόπαλες με σκορ 1-1 έμειναν Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League. Στο 1-1 ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Σεβίλλη στη Βεστφαλία.

Έτσι οι Παριζιάνοι παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου παρέα με τους «αετούς» της Λισαβόνας στους 8 πόντους, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τη Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά, Η Ντόρτμουντ παρέμεινε στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι, αφήνοντας αρκετά πίσω τη Σεβίλλη.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα 1-1

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με την Παρί να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως καμία ομάδα να μπορεί να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Η ώρα περνούσε και το γκολ δεν ερχότανε για τους Παριζιάνους. Όλα αυτά μέχρι το 40ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν οι Γάλλοι κέρδισαν πέναλτι και ο Κιλιάν Εμπαπέ νίκησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λέπτου.

Η Μπενφίκα βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα να φέρει το ματς στα ίσα. Δράστης, ο Ζοάο Μάριο στο 62′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 1-1

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Σεβίλλη να έχει τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που επιβεβαίωσε και στο 18ο λεπτό, όταν ο Τανγκουί Νιανζού εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ιβάν Ράκιτιτς για να γράψει το 1-0. Η Ντόρτμουντ μπόρεσε να απαντήσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με δράστη τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ ο οποίος έκανε το 1-1 στο 35′.

Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ πήρε τα ηνία, όμως όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να φτάσει στον δρόμο προς τα δίχτυα. Όπως ακριβώς και οι Ανδαλουσιάνοί, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος να δίνει στις δύο ομάδες από έναν βαθμό.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024