Δίκη Φιλιππίδη: Ποιοι γνωστοί ηθοποιοί καταθέτουν
Οι τρεις ηθοποιοί έχουν κληθεί ως μάρτυρες στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρώτης καταγγελίας για βιασμό στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.
Τρεις ακόμα ηθοποιοί αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο βήμα του μάρτυρα στη δίκη με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.
Οι Τάσος Χαλκιάς, Ζέτα Μακρυπούλια και Ράνια Σχίζα έχουν κληθεί να εξεταστούν σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας .
- Διαβάστε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό – «Ζει κι ας στεναχωριούνται κάποιοι»
Οι τρεις ηθοποιοί έχουν κληθεί ως μάρτυρες στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρώτης καταγγελίας για βιασμό στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.
Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετούσε την παράσταση «Στις Κουζίνες», όπου πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί που έχουν κληθεί να καταθέσουν εάν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο μεταξύ του κατηγορούμενου και της καταγγέλλουσας στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης .
- Σε πτώση ξανά η Wall Street – Η ενέργεια προβληματίζει τους επενδυτές
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκλάντμπαχ – Σαν Πάουλι 2-0: Πήραν το ντέρμπι παραμονής οι γηπεδούχοι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]
- Τορίνο – Πάρμα 4-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής (pic)




