Δίκη Φιλιππίδη: Ποιοι γνωστοί ηθοποιοί καταθέτουν
Οι τρεις ηθοποιοί έχουν κληθεί ως μάρτυρες στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρώτης καταγγελίας για βιασμό στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.
Τρεις ακόμα ηθοποιοί αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο βήμα του μάρτυρα στη δίκη με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.
Οι Τάσος Χαλκιάς, Ζέτα Μακρυπούλια και Ράνια Σχίζα έχουν κληθεί να εξεταστούν σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας .
- Διαβάστε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό – «Ζει κι ας στεναχωριούνται κάποιοι»
Οι τρεις ηθοποιοί έχουν κληθεί ως μάρτυρες στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρώτης καταγγελίας για βιασμό στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.
Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετούσε την παράσταση «Στις Κουζίνες», όπου πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί που έχουν κληθεί να καταθέσουν εάν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο μεταξύ του κατηγορούμενου και της καταγγέλλουσας στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης .
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων




