Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS Q3 Edition 10 Years: Δέκατα γενέθλια με νέα περιορισμένη έκδοση

Audi RS Q3 Edition 10 Years: Δέκατα γενέθλια με νέα περιορισμένη έκδοση

Με αφορμή τα 10 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του RS Q3, η Audi παρουσιάζει μια επετειακή έκδοση του μοντέλου με πιο «σκοτεινή» διάθεση που τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της

H Audi εντόπισε στα 10α γενέθλια του RS Q3 μια ακόμα αφορμή για μία νέα ειδική έκδοση του πανίσχυρου SUV, που μεταβάλλει μια σειρά από σχεδιαστικές λεπτομέρειες, ενισχύοντας την σπορ εικόνα του.

Η RS Q3 Edition 10 Years όπως είναι η πλήρης ονομασία της έκδοσης, αντικαθιστά το γυαλιστερό χρώμιο από εξίσου γυαλιστερό φινίρισμα στο περίγραμμα των παραθύρων και των θυρών συνηγορώντας σε μια πιο σπορ εμφάνιση. Στο ίδιο μαύρο φινίρισμα υπακούν και τα αεροδυναμικά στοιχεία καθώς και τα LED φωτιστικά σώματα.

Την εικόνα συμπληρώνουν μαύροι τροχοί 21 ιντσών με ελαστικά διάστασης 225/35 ενώ σε μια προσπάθεια ανάδειξης των νέων λεπτομερειών σε αποχρώσεις αμαξώματος Dew Silver και Chronos Grey.

Το εσωτερικό δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχο στις βελτιώσεις καθώς η νέα έκδοση επωφελείται από νέα bucket καθίσματα με πλάτες καλυμμένες εξολοκλήρου από ανθρακόνημα. Εκτός από την αφθονία σε ανθρακονήματα, οι επενδύσεις αποτελούνται από μαύρο δέρμα και συνδυάζονται με πορτοκαλί ραφές και αντίστοιχες λεπτομέρειες οι οποίες προσφέρουν την απαραίτητη σπορ πινελιά που είναι συνυφασμένη με τα αυτοκίνητα επιδόσεων.

Αμετάβλητος παραμένει ο πεντακύλινδρος turbo κινητήρας των 2,5 λίτρων ο οποίος εξακολουθεί να προσφέρει 400 ίππους και 480 Nm ροπής, με την κίνηση μνα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς με την συνδρομή του αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων S tronic. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν προαιρετικά carbon κεραμικά δισκόφρενα σε συνδυασμό με γκρι, κόκκινες ή μπλε δαγκάνες.

H ειδική έκδοση θα κατασκευαστεί σε 555 αντίτυπα τα οποία θα διατεθούν στην ευρωπαϊκή αγορά με τιμές που στη Γερμανία ξεκινούν κατά 5.990 ευρώ ψηλότερα από την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του Audi RS Q3.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024