Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταύρος Ξαρχάκος: Σε καταφύγιο ζώων τα σκυλιά του - Τι απαντά η σύζυγός του

Σταύρος Ξαρχάκος: Σε καταφύγιο ζώων τα σκυλιά του – Τι απαντά η σύζυγός του

Aντιδράσεις στα social media για την επιλογή της οικογένειας του μεγάλου συνθέτη να μεταφερθούν τα σκυλιά σε καταφύγιο ζώων του δήμου Αθηναίων.

Η απόφαση της οικογένειας του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, να δώσει τα τρία σκυλιά της οικογένειας σε καταφύγιο ζώων του δήμου Αθηναίων, έχει προκαλέσει σχόλια στα social media.

Σύμφωνα με αναρτήσεις και φωτογραφίες στο Facebook, τρία λυκόσκυλα μεγάλης ηλικίας, δύο αρσενικά και ένα θηλυκό, παραδόθηκαν στον δήμο Αθηναίων και μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο του Δήμου στον Ελαιώνα.

Σε ανάρτησή της χρήστης του Facebook, αναφέρει: «Η απογοήτευση μου οφείλεται στο ότι τα υπέροχα γεροντάκια ανήκουν στον γνωστό και μεγάλο συνθέτη κ. Σταύρο Ξαρχάκο όπως πληροφορήθηκα από τους αρμόδιους. Όποιος και να είναι ο λόγος παράδοσης τους, είναι πολύ λυπηρό που ένας μεγάλος άνθρωπος της τέχνης και το οικογενειακό του περιβάλλον θεώρησαν ως πιο κατάλληλη την λύση να μπουν σε ένα κλουβί καταφύγιου. Τα ζώα δεν έχουν τσιπ, έχουν βιβλιάρια υγείας και όπως βλέπετε σε βίντεο και φωτογραφίες είναι σε μέτρια θρεπτική κατάσταση. Ο Run είναι 18 ετών και ο μπαμπάς, η Νιτσα και ο Λουκάς περίπου 13 ετών και αδέλφια».

Τι απαντά η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου

Η απάντηση ήρθε από την σύζυγο του Σταύρου Ξαρχάκου, επιβεβαιώνοντας πως τα τρία ζώα βρίσκονται πλέον σε καταφύγιο.

Η Ηρώ Σαΐα, ωστόσο δίνει τη δική της εξήγηση για την εξέλιξη αυτή, περιγράφοντας την προσπάθεια που έκανε προκειμένου τα σκυλιά να μην μείνουν μόνα τους.

«Τα 3 αυτά σκυλιά τα είχαμε εδω και 11 χρονια το ενα, 9 χρονια τα άλλα δύο και πληρώναμε ζευγάρι το οποίο διέμενε στην κατοικία της Αίγινας για τη φροντίδα των σκυλιών. Το ζευγάρι αυτά αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Την περασμένη Κυριακή οι άνθρωποι έφυγαν. Εγω έμεινα προσπαθωντας μέχρι και την Πεμπτη που γύρισα στην Αθήνα, να βρεθεί μια λύση για τα σκυλιά. Αναζητήσαμε ανθρώπους για να υιοθετήσουν τα σκυλιά όμως κανένας δε θέλησε, και κανένας δεν ήθελε να αναλάβει έστω και επί πληρωμή τη φροντίδα τους. Ψάχναμε 3 μήνες -ξέροντας πως οι άνθρωποι θα έφευγαν – μήπως και κάποιος ήθελε κάποιο από τα σκυλιά ή και όλα, όμως κανείς δε βρέθηκε», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτησή της:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024