Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nέα υβριδική προοπτική για το Dacia Jogger

Nέα υβριδική προοπτική για το Dacia Jogger

Ένα από τα πλέον προσιτά επταθέσια μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς, ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην γκάμα του υβριδική τεχνολογία διευρύνοντας τις επιλογές του αλλά και αυτές της Dacia

H Dacia βολιδοσκοπεί εδώ και αρκετό καιρό το ενδεχόμενο να προσφέρει υβριδική τεχνολογία η οποία τελικώς θα προσφέρεται μέσω του Jogger σε μια νέα έκδοση η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση του Παρισιού.

Η νέα υβριδική έκδοση αναμένεται να προσφέρει συνδυαστική ισχύ 140 ίππων όντας η ισχυρότερη της γκάμας του Jogger με δεδομένη ότι η μέχρι σήμερα γνωστή ισχυρότερη παραλλαγή του εφοδιάζεται με τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 110 ίππων.

Με το παραπάνω δεδομένο και παρόλο που προς το παρόν η Dacia δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες, προφανώς πρόκειται για το υβριδικό σύνολο που εφοδιάζει το Renault Clio συνδυάζοντας κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ και κιβώτιο CVT με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς.

Εκτός από τη διεύρυνση της γκάμας του Jogger, η υβριδική έκδοση θα είναι η πρώτη αντίστοιχης τεχνολογίας που θα προσφέρει η Dacia ενισχύοντας την θέση της εν όψει της ηλεκτρικής μετάβασης.

Πέρα από τις πρωτιές, το νέο μοντέλο της Dacia θα προσφέρει δεδομένα περιορισμένα μεγέθη κατανάλωσης και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, προσθέτοντας ένα ακόμα επιχείρημα υπέρ του Jogger το οποίο εκτός από τη δεδομένη προσιτότητά του έχει να προτάξει τον τίτλο ενός από τα χρηστικότερα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς καθώς προσφέρεται σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις, έχοντας τη δυνατότητα ωφέλιμου όγκου που ξεκινάει από τα 708 λίτρα και φτάνει έως τα 1.718 λίτρα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024