
Μεταξάς: «Περίεργο πέναλτι, θέλω να το ξαναδώ» (vid)
Στην φάση που έκρινε το ματς εστίασε τις δηλώσεις του ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Ηρακλής Μεταξάς.
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 με πέναλτι του Αιτόρ το οποίο δόθηκε με χρήση VAR και εκεί εστίασε τις δηλώσεις του ο προπονητής των «Αρκάδων» Ηρακλής Μεταξάς.
Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ευχαριστημένος που οι παίκτες του έμειναν πιστοί στο πλάνο ενώ θέλει να ξαναδεί τη φάση που έκρινε τον αγώνα.
Διαβάστε επίσης: Τι ειπε ο Μίτσελ για τον Μαρσέλο
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαι περήφανος που για 2η φορό μένουμε πιστοί στο πλάνο και για το πάθος που έδειξε όλη η ομάδα. Αλλά, πάλι χρειάστηκε ένα πέναλτι. Τη μία φορά μας ακυρώνουν γκολ, τώρα ένα περίεργο πέναλτι, πρέπει να το δώ άλλη μια φορά. Αυτό είναι το πάθος που θέλω να δείξει η ομάδα.
Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνει καθαρό λάθος για να επέμβει το VAR. Eκεί πέρα αν τον ακουμπάει λίγο… Πρέπει να το ξαναδώ, να μην πω πολλά για να μην βγω λάθος μετά. Πάντα κάποιος ακουμπάει λίγο τον άλλον, σε κάθε φάση. Ε λίγο, λίγο, λίγο τον ακούμπησε. Ε λίγο ακουμπάω και εγώ τον Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν δίνουμε πέναλτι και κόκκινες κάρτες.
Αυτό που κρατάω είναι το πάθος και το πλάνο που ακολουθήσαμε. Μπορεί να είναι συνηθισμένα να παίζουν πιο ελεύθερα αλλά εγώ θέλω να παίζουμε ως ομάδα με αυτό το πάθος και πλάνο.»
- Φωτιά στο Μακρυχώρι Λάρισας – Δέκα πυροσβέστες στο σημείο
- Τσίπρας σε πρέσβεις Β. και Ν. Αμερικής: Σεβασμός στον Χάρτη του ΟΗΕ και επιστροφή στη διπλωματία από όλους
- Marfin: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική εμπρηστική επίθεση
- Ανησυχία με Γιαμάλ στην Ισπανία: Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (vid)
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε




