
Κέμπα Γουόκερ: «Δεν με θέλει καμία ομάδα, εγώ απλά θέλω να ξαναπαίξω μπάσκετ»
Ο Κέμπα Γουόκερ σχολίασε το γεγονός πως δεν τον θέλει καμία ομάδα του NBA, ενώ ανέφερε πως απλά θέλει να ξαναπαίξει μπάσκετ.
Η έναρξη της regular season στο NBA πλησιάζει και ο Κέμπα Γουόκερ κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδας καθώς οι Πίστονς, όπου και ανήκει, θέλουν να τον ανταλλάξουν ή σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, να τον αφήσουν ελεύθερο.
Παράλληλα όμως δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κέμπα και αυτό τον έχει προβληματίσει ιδιαίτερα. Μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε πως απλά θέλει να ξαναπαίξει μπάσκετ και δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι παγκίτης.
Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα των Νικς, όπου αγωνίστηκε σε 37 ματς στους Νικς, όλα ως βασικός και μέτρησε 11.6 πόντους, 3.5 ασίστ, 3 ριμπάουντ, έχοντας μάλιστα 36% ευστοχία στα τρίποντα.
- Ιράν: Εκρήξεις στην Ντόχα – Απώθησαν πυραυλική επίθεση, λένε οι Αρχές του Κατάρ
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του


