Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καρτ ποστάλ φθάνει στην παραλήπτρια με καθυστέρηση 42 χρόνια

Καρτ ποστάλ φθάνει στην παραλήπτρια με καθυστέρηση 42 χρόνια

Η 64χρονη Ολλανδέζα παρέλαβε ευχετήρια κάρτα από την αδερφή της, που είχε αποσταλεί όταν εκείνη ήταν 22 χρόνων.

Η καρτ ποστάλ, στην οποία απεικονίζεται ένα κάμπινγκ ταχυδρομήθηκε το 1980 και έλεγε απλά «χαιρετισμούς». Το αξιοπερίεργο είναι ότι επεστράφη στην αρχική τοποθεσία από το ολλανδικό ταχυδρομείο την περασμένη εβδομάδα, περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την αποστολή της- με την ένδειξη «άκυρη/ατελής διεύθυνση.

Ήταν υπογεγραμμένη από τους Veronica, Jan και Matthijs και απευθυνόμενη στους Ludwina και Piet Verhoeven στο Nieuw-Vennep, νοτιοδυτικά του Άμστερνταμ, ταχυδρομήθηκε το καλοκαίρι του 1980 από το Hoeven στη νότια επαρχία Brabant.

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Παπά – Τζάκι Κένεντι: Όταν συναντήθηκαν σε παράσταση στη Νέα Υόρκη

Η συγκινητική ιστορία

«Η αδελφή μου Veronica έστειλε αυτή την κάρτα», δήλωσε η Ludwina Verhoeven στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα Omroep Brabant. Τόσο ο σύζυγός της, στον οποίο απευθυνόταν επίσης, όσο και ο κουνιάδος της, ο οποίος τη συνυπέγραφε, έχουν πλέον πεθάνει.

«Ο Jan είναι ο κουνιάδος μου – πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια. Ο σύζυγός μου, ο Piet, μας άφησε τον Φεβρουάριο. Γι’ αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ ιδιαίτερο να λαμβάνω αυτή την κάρτα» είπε

Η Verhoeven δήλωσε ότι ο γιος της είχε δει τοπικές ειδήσεις σχετικά με την απίθανη επανεμφάνιση της κάρτας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τηλεφώνησε στην αδελφή της, η οποία ξέθαψε τα παλιά της φωτογραφικά άλμπουμ και διαπίστωσε ότι είχε πράγματι κάνει διακοπές στο Camping Hoeven το 1980.

Η Verhoeven δεν ήταν σίγουρη γιατί η κάρτα δεν της είχε παραδοθεί τότε. «Η διεύθυνση που αναγράφεται σε αυτήν είναι η σωστή», είπε. «Στην πραγματικότητα, εξακολουθώ να ζω εκεί. Και πώς επανεμφανίστηκε ξαφνικά τώρα;».

Το ολλανδικό ταχυδρομείο δεν μπόρεσε να δώσει εξηγήσεις

«Στο παρελθόν, όταν η διαλογή της αλληλογραφίας γινόταν με το χέρι, οι κάρτες μερικές φορές χάνονταν», δήλωσε εκπρόσωπος στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS. «Ή μπορεί να παραδόθηκε σε λάθος διεύθυνση το 1980 και να παρέμεινε εκεί μέχρι σήμερα».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024