
Αλόννησος: Σπάει τη σιωπή του ο νέος ιδιοκτήτης του καταστήματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Λουκέτο στο μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο, με κοινή συναίνεση έληξε το συμβόλαιό του
Στην Αλόννησο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τα revenge porn, έχει αποστασιοποιηθεί από όλους και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα διατηρεί το δικό του μαγαζί στην Αλόννησο, ωστόσο είναι επιβεβαιωμένο κι από τους κατοίκους πως δεν πάτησε άνθρωπος όλο το καλοκαίρι, κάτι που συνεχίζεται ως και σήμερα.
Αυτό είναι ως αποτέλεσμα ο πρώην παρουσιαστής να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
- Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστελνε χυδαία μηνύματα στην Καρολάιν, όταν εκείνη ήταν 15 ετών
Κλείνει το μαγαζί του στην Αλόννησο
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρεί άλλο και να ολοκληρώσει από τώρα την συμφωνία του ίδιο με τον ιδιοκτήτη.
Η εν λόγω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ιδιοκτήτη, οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του κατέβαλε κανονικά το ενοίκιο.
Έτσι, το μαγαζί περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού, προκειμένου τίποτα να μην θυμίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Τι λέει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου
«Το μαγαζί επιστρέφει στην παλιά του κατάσταση. Το μαγαζί πάλι θα γίνει παραδοσιακό καφενείο της Θεοδώρας της κόρης μου, όπως ήταν. Για κάποιους λόγους αναγκαστήκανε να το νοικιάσουμε για κάποια χρόνια. Έχει λήξει το θέμα με τον τέως ενοικιαστή. Έφυγε από μόνος του, χωρίς πίεση. Πλήρωσε όλα τα οφειλόμενα», ανέρφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Στο έαν έπαιξε κάποιο ρόλο στην διακοπή του συμβολαίου το κατηγορητήριο σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλο απάντησε: «Αυτό εμάς δεν μας απασχολούσε. Αυτό ήταν θέμα προσωπικό του. Εμείς για δικούς μας λόγους θέλαμε να το ξαναπάρουμε στα χέρια μας. Γιατί είναι εισόδημα για την κόρη μου».
- Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Είχε ευκαιρίες, του έλειψε το γκολ – Ντεμπούτο για Ρόκα
- Νορβηγία: Πάνω από 100 σπίτια καταστράφηκαν από πυρκαγιά – Εκατοντάδες άνθρωποι σε καταφύγια
- Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή
- Ο Ματ Ντέιμον σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Τομ Χόλαντ – «Με δουλεύεις, έτσι;»
- Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη – Τα πρώτα στοιχεία από τον ιατροδικαστή
- Καναδάς: Ο στρατός ετοιμάζεται να εκκενώσει κοινότητα καθώς ο καπνός από τις πυρκαγιές πνίγει τις ΗΠΑ

