Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» μιλώντας για τον σύζυγο της - «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» μιλώντας για τον σύζυγο της – «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

«Είναι σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη», τόνισε η επιχειρηματίας

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (8/10) ο δεύτερος κύκλος του «Cash or Trash», με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Ένας από τους συμμετέχοντες μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο και συγκίνησε την επιχειρηματία, η οποία στις 24 Ιουνίου έχασε τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, από αυτήν την ασθένεια.

Η ίδια δήλωσε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος και εξομολογήθηκε ότι έχει πονέσει πολύ με αυτή την λέξη.

«Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος, για ένα προσωπικό μου θέμα και είναι γνωστό ότι ο άντρας μου έφυγε από καρκίνο. Αυτό που κάνετε είναι έργο ζωής και θέλω να σας συγχαρώ και ιδιαίτερα το Cash or Trash, που μου δίνεται και εμένα η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο, χωρίς να φοβόμαστε αυτή τη λέξη», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη. Μέσα από αυτή την εκπομπή δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο να το πουλήσουμε, αλλά να αναδεικνύουμε την κοινωνία μας και την ζωή μας. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα αλλά προχωράμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε ότι ο ναύαρχος εν αποστρατεία πάλευε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δέσποινα Μοιραράκη έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ο  Γιάννης Κοντούλης ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι»: «Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024