Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για το… μήνυμα και το διπλό μέσα στη Βαρκελώνη

Για το… μήνυμα και το διπλό μέσα στη Βαρκελώνη

Νίκη με την οποία θα δείξει από νωρίς τις ορέξεις του για φέτος θα ψάξει ο Ολυμπιακός μέσα στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:30) στην πρεμιέρα της Euroleague.

Στη μάχη της πρεμιέρας ρίχνεται ο Ολυμπιακός. Λίγες μόλις ημέρες μετά το Super Cup και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν και τον πρώτο αγώνα της Euroleague, στην πρεμιέρα (21:30) απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από την πολύ ανανεωμένη ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και έχουν φυσικά ως στόχο τη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη, με την οποία πέρα από την πρεμιέρα με το δεξί, θα στείλουν και ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις από πολύ νωρίς.

«Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο καμία ομάδα δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο εκτέλεσης αμυντικά και επιθετικά. Παρόλα αυτά, το ταλέντο των παικτών που υπάρχει στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ σημαντικό. Έχει πολύ βαθύ ρόστερ, με μεγάλη ικανότητα, ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες απουσίες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε το παιχνίδι και κάθε κατοχή να είναι σημαντική για εμάς, έτσι πρέπει να το εκλάβουμε, ώστε στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε.

Η Μπαρτσελόνα έχει τον ίδιο προπονητή κάποια χρόνια, έχει καλή εκτέλεση στα plays της γενικά, έχει πάρα πολλά plays και προσπαθεί να στοχεύσει σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αμύνεται καλά στην μπάλα, στις συνεργασίες δύο δύο. Γενικά εμείς έχουμε ένα πλάνο που αναλύσαμε στους παίκτες αναφορικά με το πως πρέπει να παίξουμε. Στο τέλος της ημέρας, όμως, μόνο η ένταση που παίζεις σου δίνει νίκες. Η αθλητικότητα, η υπευθυνότητα κάθε παίκτη να εκπληρώσει τον ρόλο του», ανέφερε σε πρώτη φάση ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το ματς με την Μπαρτσελόνα, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τους Νίκολα Μίροτιτς και Κάιλ Κούριτς.

Από την άλλη, ο Γιασικεβίτσιους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους νταμπλούχους Ελλάδος αναφέροντας: «Ανανέωσαν ξανά με τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες, είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά. Κυριάρχησαν ξεκάθαρα του Παναθηναϊκού στο Σούπερ Καπ Ελλάδας. Έχουν χημεία και πολύ καλά καθορισμένους ρόλους. Έχουν έμπειρους παίκτες και άλλους που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι μόνοι τους».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024