Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Αργεντινή: Ένας νεκρός μετά τα επεισόδια στο Χιμνάσια – Μπόκα Τζούνιορς

Τραγωδία στην Αργεντινή: Ένας νεκρός μετά τα επεισόδια στο Χιμνάσια – Μπόκα Τζούνιορς

Λίγες μόλις ημέρες μετά την τραγωδία της Ινδονησίας, η Αργεντινή θρηνεί ένα θύμα που υπέκυψε στα τραύματά του μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Χιμνάσια και την Μπόκα Τζούνιορς

Μία εβδομάδα έχει περάσει περίπου από την ανείπωτη τραγωδία που έζησαν στην Ινδονησία, όπου θρηνούν περισσότερα από 130 άτομα.

Κι όμως, στην Αργεντινή δεν τους έγινε μάθημα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος 57 ετών να χάσει τη ζωή του από καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Όλα έγιναν στον αγώνα ανάμεσα στη Χιμνάσια και την Μπόκα Τζούνιορς. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 8ο λεπτό, όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα, δημιουργώντας έτσι μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, κάτι που οδήγησε και τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο να μπουν εντός του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Από την άλλη, παίκτες και προπονητές έτρεξαν αμέσως προς τα αποδυτήρια. Όπως αναφέρει η έγκυρη Ole, ο 57χρονος φίλαθλος δεν άντεξε τη μεγάλη χρήση χημικών που έγινε από την Αστυνομία, με τον υπεύθυνο ασφαλείας της επαρχίας του Μπουένος Άιρες, Σέρχιο Μπέρνι, να επιβεβαιώνει το θάνατο του άτυχου φιλάθλου.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024