Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Να βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Άρης: Να βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίον έχει τους ίδιους στόχους

Το κυριακάτικο (9/10) παιχνίδι με την ΑΕΚ παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες για τον Άρη, έχει όμως μόνο ένα αποδεκτό αποτέλεσμα. Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι Κιτρινόμαυροι περίμεναν ότι θα προετοιμάζονταν υπό διαφορετικές συνθήκες για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συγκεκριμένα, μετά τις νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού, ένα τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Βόλο θα άλλαζε τελείως τα δεδομένα. Αυτό όμως δεν ήρθε, απόρροια κυρίως της άσχημης εμφάνισης της ομάδας του Πάρντιου, αλλά και με τα λάθη που έγιναν από το διαιτητή να δίνουν στον Άρη το τελειωτικό χτύπημα.

Αυτό βέβαια στο οποίο πρέπει να σταθούν –και αυτό φαίνεται ότι γίνεται στις τελευταίες προπονήσεις– ο άγγλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του είναι το πρώτο σκέλος, που τους αφορά και περισσότερο. Πώς δηλαδή δε θα παρουσιάσουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αυτές τις «παθογένειες» που τους στοίχισαν την ήττα στο Βόλο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο άγγλος τεχνικός δε θα προχωρήσει σε πειράματα στο βασικό σχήμα, όπως έγινε –υποχρεωτικά κατά ένα ποσοστό– στην αναμέτρηση με το Βόλο. Για παράδειγμα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ενκουλού θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στο πλευρό του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Γκρέι, που θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης. Παρά τα όσα ακούγονται από άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με τον Άρη, ο Πάρντιου πιστεύει ιδιαίτερα στον τζαμαϊκανό φορ, ενώ έχει κάνει συνεχόμενα τετ α τετ μαζί του.

Ο Άρης είχε την ατυχία να τραυματιστούν ταυτόχρονα δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, ο Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και ο Ντουκουρέ στα χαφ. Πρέπει όμως να μάθει να ζει με τις συγκεκριμένες απουσίες. Για την ακρίβεια, όχι απλώς να ζει αλλά να διαπρέπει, γιατί όσο σημαντικές και αν είναι, δεν αποτελούν δικαιολογία.

Το θετικό πάντως είναι ότι στα ντέρμπι ο Άρης έχει δείξει φέτος ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό όσο και με τον ΠΑΟΚ, όπου ήταν πολύ καλύτερος και έπρεπε να κερδίσει. Ανάλογη αντίδραση αναμένεται από την ομάδα και κόντρα στην ΑΕΚ. Της οποίας, άλλωστε, της έχει πάρει τον… αέρα στα κρίσιμα τελευταία παιχνίδια.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024